Solide saker

Mens jeg forsøkte å rydde litt i ene enden av gangen, hadde junior frilek i den andre enden. Ettersom flisene på gulvet har så masse mønster i seg, ser man nesten ikke skitt eller flekker. Ei heller denne lille installasjonen som 3-åringen pedantisk hadde dandert.

IMAG0170

Et lite stentablå?

Oppdaget dem først da jeg knuste tærne mine inn i den første sprengsteine, men ble raskt dypt takknemlig ved tanken på at vi valgte nesten 2 cm tykke, solide betongfliser – disse ble neppe nedlagt med nennsom hånd! Det var en dypere mening med alle mine flisekriser…

3 Responses

Write a Comment»
  1. Hei! Må berre sei at dere har ein herleg blogg! Har vel omtrent lest (kanskje skumlest..) gjennom heile nå, åh, vert så inspirert som berre da, har sjølv eit gammalt, gammalt trehus på gården vår frå 1770 som trenger ein stor overhaling, den dagen eg vert “voksen” og får meg ein godt betalt jobb, og ein handymann… Men, innen den tid er det lov og drømme og tenke :)

    TAKK for ein fantastisk blogg! Kjem nok til å følga med her ja.. :)

  2. Marte

    Heisann!! Ser dette er et gammelt blogg innlegg men lurer veldig på hvor du har kjøpt flisene? Knallfine :-)

  3. Marrakech Design i Gøteborg. Løp og kjøp! De tåler alt og er så gode som nye nå etter 2-3 år med hard bruk.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)