Tomt rede

I dag er har vi vår første dag på 11 måneder med kun kjernefamilie i Villa Hilton. Egentlig lå det an til logistisk kræsj med tre tyveåringer regjerende i andre etasje; supernevøen, au pairen, og en canadisk kordireksjonsstudent (ja, de finnes). Men nå er det ingen filippinske cook-outs i kjøkkenet, ingen operasyngende kanadiere og ingen dataspillende nevøer. Ingen å rope på for femte gang at NÅ er det middag, ingen ekstra sko å snuble i, ingen lovende ungdom som undres over at oppvaskmaskinen ikke tømmer seg selv, at klær råtner i vaskemaskinen etter tre dager uten tilsyn og at middager ikke oppstår fra intet for så å rydde vekk seg selv.

Litt tomt og trist, men også ganske deilig akkurat i dag. Det varer bare en uke, så jeg feirer med å lufte mine bleke legger og lår i sofaen som vi har solgt for utrolige 750,- på Finn.no. Vi arvet den gratis med huset – utfordringen nå er å få den til å overleve uten ytterligere flekker før den nye eieren kommer og henter sin “kvalitetssofa med naturmønster i dempede farger” (aka eldgammel sofa i psykedelisk blomstermønster). Finner du noe i annonsen du har lyst på, så pling på og få 20% bloggrabatt! Eller kanskje du trenger lekegrind til deg selv og vennene dine, så har vi det også akkurat her!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)