Trendguru del II

Med fare for at fingrene sklir av tastaturet grunnet bloggforfatting i kombinasjon med spising av ekstremt fettete vafler, så kommer altså Marias Trendskole Del II: Skremmende Barnerom!

Glem de trøtte reinsdyrene som ble beskrevet i Trendguru Del I. Ut! Ut! Ut! Glem også hjemmelagde vimpelrekker, drivved, selbuvotter og annet hjemlig fjas. Tenk stort! Ta den helt ut! Skrem livet av skitungene med en ekte leopard!

IMAG0172

Knurr!

Dette er altså mitt flotters antikke leopardskinn, arvegods fra min mormor (sammen med den beryktede Utstoppede Kulefisken fra Egypt som Joachim er så glad i – den figurerte for øvrig også i bakgrunnen av Dagbladets reportasje av Team Gjølle, sannsynligvis Norges mest medieeksponerte utstoppede kulefisk).

Men altså, leopardskinnet ble gitt mormor i gave etter fem års tro tjeneste som sykepleier i Rhodesia (dagens Zimbabwe) på 1970-tallet. Komplett med importlisens. Og to kulehull midt i planeten. Oppspikringen av leoparden synes å sammenfalle med Magnus’ stadig økende behov for å ha på lyset om kvelden.

IMAG0171

Ca 5 ganger større enn lillesøster som ligger og sover i sengen rett under...

Jeg hadde tenkt å melde det inn til Norske Interiørbloggers utfordring om “Beste Loppe” – det ville utvilsomt blitt dobbelt seier – det ligger nok noen antikke lopper i pelsen om jeg leter litt.

IMAG0176

Karin sover ufortrødent under 1 kvadratmeter rovdyr. For øvrig utnevnt til President i LHL (Lykkelige Hamsterkinneieres Landsforening)

 

3 Responses

Write a Comment»
 1. Line

  He, he :-) Flisekrisedama, her.

  Jeg synes dette var veldig fint og og ordentlig personlig! Og som den trendeksperten du er, så har du sikkert fått med deg at nå er det så trendy å være personlig at også det risikerer å bli upersonlig… Men det er nok ikke dette rommet!

  Med slike interiørtips mener jeg at du etterhvert vil kunne kvalifisere for et besøk fra selveste Todd Selby

  http://www.theselby.com/

  Ellers kan jeg rapportere om at våre fliser nå har fått to omganger med betongolje. De har ikke trukket så mye, mulig jeg ikke burde brukt rulle?

  Vaskejobben i forkant var mest krevende, og jeg er vel fortsatt usikker på om jeg har vasket så godt som jeg burde, eller om det bare er flisene som er sånn. Vi har jo Ninni pastell med gul /hvit bunnfarge, og da syns nok riper og ujevnheter bedre enn på mørke fliser. Pusset du forresten med fin-fint sandpapir før siste oljestrøket? Flisene virker litt med knudrete enn jeg hadde forventet.

  Takk for alle gode råd. Og gjør deg klar for Selby!

 2. Maria

  I påvente at The Selbys andkomst, så kan jeg informere om at jeg ikke pusset noe i forbindelse med oljingen. Hvis det går mer enn 3 døgn mellom hvert strøk bør man gjøre det pga vedheft. Våre fliser var også litt nuppete, men det forsvinner med litt slitasje. Og noen partier var blanke, mens andre var matte, men dette jevner seg også ut med slitasje. Tror du kan bone dem om du vil ha en glattere og blankere overflate. Ellers forandrer jo flisen mye farge når man oljer den – fargene blir mye klarere og mørkere. Det skjedde med alle de ulike impregneringene vi prøvde

 3. Vi stiller med visepresidenten i LHL!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)