Klimakampen

Jeg fortsetter min henrivende føljetong om Team Hiltons kamp mot kulda. Forrige helg ble viet husgeråd; 240 kilo koks og 11 kg gass ble effektivt anskaffet:

IMAG0263

Gass fra automat koster en brøkdel av gass fra bensinstasjon. For de som måtte lure intenst på det.

Koks fra Vedspesialisten – bedre for lokal forurensning, men helt uakseptabelt med tanke på klima. Forhåpentligvis er dette siste sesong med koks. Det er umulig å holde huset varmt med vedfyring uten å være hjemme fra jobb og stå opp om natta for å legge i ved. Koks kan fylle på to ganger i døgnet.

Koksmonsteret er som vanlig ikke samarbeidsvillig og måtte plukkes fra hverandre, synges litt for og kløs litt bak øret:

IMAG0268

Askeskuffspaken på service

IMAG0274

Ah! Vi har rundet 20 grader i stua!

I går var vi så heldige å arve denne vakre kommoden av min mors venninne – fra Tvedestrand i forrige århundre. Oppussing må til, men skuffene glir bedre enn på IKEA-kommodene våre!

IMAG0270

Men hva ser jeg i dag tidlig? Snøen fra transporten sitter fortsatt fast på baksiden av kommoden etter 12 timer i entreen!

IMAG0269

Snø, snø, på gulvet der...

Kan det være fordi det er 4 grader i gangen? Enova! Hjelp!

(Ja, jeg har selvfølgelig meldt meg på Enovas konkurranse om 100.000 – under to ulike navn… Og Bergene Holms Inspirasjonspris på 50.000. Og den j***vla Majoneskonkurranse til Mills. Spiser fortsatt jubileumsmajones i håp om å vinne majonesgulltuben. Og det helvetes brette-melkekartong-lotteriet til kommunen. Optimisten lenge leve, selv om alt er i en parentes…)

4 Responses

Write a Comment»
  1. Jeg liker å se Joachim bære. Kan han ikke bære litt mer og tyngre, det er bra for miljøet.

  2. frid

    Dere har det 2 grader varmere i gangen,enn det vi har.Vi “fyrer ” bare med elektrisk ,fordi pipa er revet til mørkeloftgulvet.Når det blir ny pipe?Det er det ingen som vet.Vi har heldigvis bare 78,8 P-rom,og er bare 2 voksne,så egentlig er det ikke synd på oss.Hilsen Frid. :-)

  3. Halvor Hjort Guttu

    Utrolig fint gulv i gangen! Er det originalt eller nylagt?

  4. Takk takk!
    De er ikke originale. Innkjøpt hos Marakech Design i Gøteborg.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)