And a partridge in a pear tree?

Grunnet ekstremt lave ambisjoner, er nå det meste av forberedelsene i boks – jeg burde blitt finansminister, så flink som jeg er til å kutte programposter! Ingen gummiball i dass, ingen knekkebrød som gjemmer seg i soveromsteppet og bare litt omgangssyke igjen på Joachim – alle mine juleønsker er oppfylt! Morsan, aka hvit tornado, var her i helgen og vips, så var det orden i sysakene og julepynt på plass. Mangler bare partridge in a pear tree! (Har fått sangen på hjernen, så jeg tror jeg må skaffe meg en fasan… ved siden av moskusendene og alpakkaen, for de som er faste lesere her).

Bekymrer meg bare litt for hvor lang tid 6kg ribbe og 1,5 kilo juleskinke trenger på å tine ved kjøkkenvasken (på akkurat den plassen der jeg fant en frossen kjøkkenklut for to dager siden). Og for at jeg ikke vil få en kongle til i Flax-julekalenderen min, for da vinner jeg ikke hundre tusen. Men jeg har vunnet overraskelse i adventskalenderen hos Bestemors hage, så alt er vel.

I dag har vi hentet juletre oppe i rundkjøringa. Et barn på ryggen, et barn på min farmors eldgamle sparkstøtting, hund og supertante. Vi fikk farlig bra fart da alle 5 sto på sparken og hunden trakk som en husky! Etterfulgt av lussekatter, varm sjokolade med krem og en pose oppsmuldrede pepperkaker som dukket opp nederst i jakkelomma mi. Elsker besøk av juleentusiaster!

IMAG0336

Ok, litt mye mørke og reflekser, og noen tråkker visst på hunden akkurat da blidet blir tatt, men dere ser tegninga?

2 Responses

Write a Comment»
  1. Anne Mette

    *ler høyt* Du skriver bare helt fantastisk! God jul og lykke til med ribba!

  2. Ikke ha så store forventninger. det er bare 3 små julehjerter. Kommer nok ikke fram før over helgen, men det kommer jo juler etter denne.

    Nå har jeg fått skrevet de siste julekortene og funnet adressene til dere som vant på søndag.

    Hilsen Åshild

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)