Det ante meg!

Sjokkerende nyheter i Dagbladet i dag:

“For det er ikke lenger du som skal ligge på sofaen og stappe innpå med marsipan og ferdigskrelte mandariner. Det er ikke lenger du som er barnet.”

Er det hun her da?!

IMAG0316

Ser ut som om hun har spist litt marsipan allerede?

Så det har blitt lite marsipanstapping i det siste. Kjøleskap og komfyr er nå rengjort for ribbeprosjekter, det meste av maten kjøpt inn og julefestantrekk innkjøpt.

Og vi bor jo virkelig i et hus som er heftig å jule opp! For første gang kjenner jeg at det rykker hardt i pynte- og dillegenet mitt. Jeg nedstammer jo fra en lang rekke kvins som setter estetikk langt foran praktikk, og plutselig svirrer jeg rundt med amaryllis, halmhjerter, lykter og jah… reinsdyrskinn. Doku-bilder kommer etterhvert – jeg har virkelig overgått meg selv!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Pia

    Kan jeg IKKE ligge på sofaen og stappe innpå med marsipan?!! Greit det med klementinene, de trenger ikke å være ferdigskrelte, jeg kan godt skrelle dem sjøl. Men marsipan er vel ikke bare for kidsa?
    Ei skjønn, lita jente du har, forresten;)

  2. Enig med Pia – nydelig jente. Og det ante meg at du hadde dille og ordne-gener så det holdt. Man kjøper ikke et sånt hus uten.

    Her ligger en hel kilo hjemmelaget marsipan i kjøleskapet. Har ikke smakt på den før- det gjør jeg nå.

    Hilsen Åshild

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)