Elg og øl

Etter et par meget lovende interiørdameblogg-innlegg, er jeg nå tilbake til normalen. Denne uken kan vi by på den utsøkte kombinasjonen Elg & Øl på baderomsgesimsen. Reinsdyr er som kjent ut:

IMAG0302

Ølet er for øvrig hjemmebrygget, og dermed fair trade, økologisk, slow food, simple living og kortreist. Bortsett fra at Joachim måtte kjøre ens ærend til Lillestrøm for å hente gjærstarter.

Vi har nemlig innført familieråd (etter et par fatale forglemmelser, rot og uorden) og deler av familierådet finner sted i badekaret, akkompagnert av øl og potetgull. Litt ulækkert, men veldig deilig når man bor i et hus som holder … vel, ca 21 grader i differanse til utetemperaturen. (Det vil si ca 14 grader). Magnus har bidratt med elg.

Så nå skal det bli orden i sysakene! Ukeshandling, ukesplaner og alt jeg har ønsket meg helt fra tenårene. Jeg skal stille tidsnok, korrekt antrukket og utstyrt i alle profesjonelle sammenhenger har jeg også lovet meg selv, etter å ha sittet småsvett i møte med de høye herrer på Victoria Terrasse. Mens alle snakket om “Jens” og “Jonas” klarte jeg akkurat å avbryte meg selv i bruke en Tampax som penn, bare for å ende med en liten stubb av en IKEA-blyant, mens alle andre skrev kloke ting med sine Mont Blanc fyllepenner som de sikkert hadde fått av “Jens & Jonas” eller en afrikansk dikator. Grøtflekker på ryggen var det vel også bare jeg som hadde. Man har som kjent ikke øyne i nakken.

Den flotte planleggingen innebefatter også fordeling av ansvar for oppussing. Juli-pausen har nesten blitt til julepause, men vi jobber i det små med å få tak i spesialbestilt listverk, som er nøkkelen til ferdigstilling av entre, mellomgang, vaskerom og do. Lys og varme i alle disse rom!

IMAG0301

Jeg vil opplyse at jeg er normalvektig altså! De tykke genserene og de dårlige lyset avspeiler vår generelt kalde og mørke stue. Polyanna forteller meg at solen snur om kun to uker - hurra!

Joachim er full av forakt for mitt forsøk på å ta avstøpning av listene med modelleringsleire. Jeg tror min forakt for hans 4-uker lange -  “Jeg må tenke litt på det/ja jeg skal gjøre det i morgen” – er større. Jeg gleder meg derfor stort til å kunne erklære suksess og seier i neste blogginnlegg – leire må tørke i ca 2 døgn (eller kanskje to uker i 14 gradersrom?! – godt å ha noe å skylde på…).

Glemte jeg å fortelle om min siste forretningside?! Oppdrett av alpakka! Mer om det senere. Men se så fine, bildet taler jo for seg selv! Som med moskusender, må man ha minst to, helst tre.

alpakka_paa_slette

Stjålet fra www.dustorealpakka.com

Ulempen er at de koster det samme som en hel kakkelovn. Per stykk! Men jeg er sikker på at Innovajson Norge vil støtte diversifisering av landbruket i grisgrendte strøk av Bærum.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)