I’m Dreaming of a “Varevindu”

White Christmas har jeg nemlig, så det trenger jeg ikke drømme om. Varevindu på kontoret i 2.etg har jeg derimot ikke. Det er veldig vakkert, men svinaktig kaldt å skrive kompliserte, kloke tanker på sitt hjemmekontor 1 meter fra dette synet:

IMAG0340

Det hev ei rose spunget... isrose, sådan.

Til orientering: Isrosen er på INNSIDEN av vinduet!18 minus på utsiden. Antageligvis ikke 18 pluss på innsiden.

Hva skal man gjøre?! Krysse fingrene og be om å få en polkagris-stang til i Flaxloddkalendern – da vinner jeg 50.000! (Jeg manglet visst to kongler på å vinne 100.000, så den potten har jeg mentalt vinket farvel til. Nesten).

Nei, tilbake til min lest – det blir juleartikkel, ikke julegardiner i år.

2 Responses

Write a Comment»
 1. Vi har issosene bak varevinduene.

  Min mann har allerede fått denne: http://www.jernia.no/k/ki.aspx?sku=613577
  Vi forstår nå at vi har en sjanseløs kamp mot kulda.

  Hilsen Åshild

 2. Liv Balstad

  God jul til dere alle önsker vi fra villmarken. En gaupe har ruslet over vegen her borte og det er så utrolig vakkert med masse snö og måneskinn. Mye mat i kjöleskapet gjör at vi i alle fall ikke skal sulte ihjel om veien blåser igjen i det varslede uvaeret. Så LIKER vi jo aller best å vite at vi kan ta oss herfra om “noe” skulle hende. Håper at dere holder varmen i höytiden!

  Hilsen fra Liv og Lasse

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)