Mørketidspynting

Jeg har vært rampete og kjøpt litt julepynt. To kranser til inngangsdøra og tre lykter for å lyse opp trappa. Jeg er jo mektig stol av slik avansert interiørdame-aktiviteter, og formerlig sprekker av lyst til å dele det med mine trofaste lesere.

Problemet er bare at:

a) Det er mørkt når jeg reiser på jobb, og mørkt når jeg kommer hjem fra jobb.

b) Det er så kaldt at selv i dagslys dugger kameralinsen på telefonen så alt blir grått.

c) To pittesmå kranser og noen utelykter forsvinner liksom litt bak hageutstyr og verktøybord som veldigveldigsnart skal ryddes på plass. Så også kjempehaugene med subus og singel, men de er nå gjennomfrosne og venter på global oppvarming/indian summer før de kan spas vekk.

I påvente av bedre fotoskryteforhold, gjør jeg som ekte interiørberter: Pynter med en lime!

lime

3 Responses

Write a Comment»
 1. Ha ha ha !

  Du får meg til å le kvar gong eg kikkar innom her. Takker ;)

 2. Janne

  For en kjempesøt blogg du har!!
  Nå har jeg brukt den siste timen på å lese meg igjennom månedene, imens jeg har ledd høyt for meg selv = )
  Veldig, veldig morsom!

 3. Maria

  Takk takk og velkommen Janne! Bli med videre!

  Maria

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)