Kampen mot forfallet

Nettavisene spruter av saker om trening, kosthold og selvdisiplin om dagen. Selv rakk vi ikke å lage et eneste nyttårsforsett – vi var altfor fnisete på sjampis og opptatt av å oppsummere vår egen fortreffelighet, da klokken slo tolv. Men når man har rundet 30, og huset har rundet 110, så mener nettavisene tydeligvis at strakstiltak må til.

Som en logisk konsekvens, har jeg idag tilbragt 45 min på Sumba – en krysning av aerobics og samba/rumba framført av svenske på speed. Det var rett og slett smertefullt å få et glimt av seg selv i speilet – en skremmende krysning av Norwegian Stiffness og noen svunne rester av 6 år med klassisk ballett. Mitt eneste mål var å ha det moro, men det var fryktelig vanskelig når speed-svensken sto rett opp i ansiktet mitt og vræler Olé! Olé!

IMAG0375.jpg

Jeg rydder videre i skapet. Snart ferig med vinkartongen og julesjokoladen. Mulig jeg kunne droppet Sumba hvis jeg hadde droppet dette siste måltidet. Og kanskje skrapt og malt vinduskarmen i de 45 min treningen tok?

Fram til neste tirsdag med 45 minutter med ydmykelse, satser jeg på å stoppe forfallet i 110-års-pasienten. Tatarata! Titta på min avstøpte profil av taklisten! Utrolig synd at jeg ikke inngikk veddemål mot min skeptiske, lite hjelpsomme mann:

IMAG0374

Profil laget av selvherdende modelleringsleire. Skal tegnes av, scannes og mailes til Stiltre snarest!

I tillegg har jeg endelig funnet fram ligningspapirer, så nå kan jeg øke gjeldsgraden til Gjedrem gråter av skrekk og vantro. Stuene står for tur når det blir varmere i været!

5 Responses

Write a Comment»
  1. Ah, forsetter er noe herk, mye bedre å kalle det noe annet, som planer eller mål eller noe….

    Kjente meg igjen i det “glimt av seg selv i speilet under zumba”, legger inn link til beretningen om min første, og hittil siste, zumbaleksjon:

    http://innerstiveien.blogspot.com/2010/11/zumba-ja-my-lord.html

  2. Å huff og gru. Jeg var på noe zumbalignende en gang i fjor, og det var såpass deprimerende at jeg sluttet tvert. Så nå tar jeg sikte på svømmehallen. Det blir nok mye morsommere å seg selv i badedrakt under lysstoffrørene i en offentlig garderobe, blå rundt leppene etter å ha boltret seg i altfor kaldt vann.

  3. Skal ikke skryte på oss at vi er de flinkeste på oppdatering selv, men nå er det jammen meg lenge siden vi har hørt noe fra dere! Kom med en oppdatering så vi ser hva som skjer

  4. Takk! :) ) Hihiii, du redda dagen min! Fant bloggen din på Bergljots anbefaling, og hit skal jeg igjen! Veldig fin blogg du har :)

  5. What a really joy of a writing!!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)