Ryktene om min død…

… er heldigvis overdrevet. Skal bare forte meg å få ferdig en doktoravhandling. Det viser seg å være omtrent like lett og artig som å føde.

Ellers har telefonen min konka ut (HTC Legend – masse feil og frustrasjoner fra dag 1), så da blir det dårlig med bilder. Men listverket er i hus, slept opp på rygg, akebrett og sparkstøtting, og skal fly opp på veggen og spikre seg selv fast i løpet av helgen. Hulkillister bestående av to deler som skal fusjonere ved hjelp av not og fjær. Dette ligger an til å bli en helg i bannskapens tegn.

Ikke umulig at ryktene om min død kan bekreftes som sanne over helgen. Ring nain-vånn-vånn hvis dere ikke ser noen fler oppdateringer, så noen kan slippe meg ut av snickarboden.

7 Responses

Write a Comment»
 1. Hmm, jobben mener jeg skal ha en slik HTC. Kan jeg bruke deg som kilde når jeg hevder det er en crappy telefon?
  Lykke til med flyvende listverk, høres farlig ut.

 2. Endelig godt at kulden ikke har tatt dere! Vi var bekrymret.

 3. Pia

  Hadde ikke fått med meg de ryktene – da hadde jeg sikkert ringt 911 for lengst. Eller 112 eller hva man nå burde ringt. Lykke til med avhandling, telefon og slikt.

 4. Små barn, oppussing av gammel hus og doktorgrad høres ut som en svært god kombinasjon.

  Håper at listverket ikke blir altfor komplisert.

 5. Maria

  Ah! Glemte å si at jeg også prøver å regodkjenne min gamle loppis-schäfer som redningshund – det tar sine modige timer i skogen det og.

  HTC er en knallbra telefon i teorien, men den virker jo for s***tan ikke! Først var det ingen lyd (+ to mislykte forsøk på å reparere), så fikk jeg ny telefon, og den klarte etterhvert ikke å lese SIM-kortet (måtte taste inn PIN om igjen og omigjen, og så var den helt død). Komplett nekter oss å heve kjøpet, så nå ligger det an til ny runde med henting, bringing og reparasjon. Syntes det var nok nå, etter 7 runder på Posten. Faren min kjøpte HTC for to uker siden og jah… kan ikke lese SIM-kort… så nå har vi faktisk 3 defekte HTC Legend på samme adresse.

 6. Sidsel

  Mobil tlf er ikke hva det engang var – det har det heller aldri vært. Var og trente på Steinbordet i går – tenkte på deg! Den stien innover har jeg vært med og slitt – mange lange timer. Så gøy at du er i gang igjen! Lille biffen fikser det, hun i andre enden av snora også – lykke til! :-)

 7. Maria

  Og hvor har det blitt av deg Sidsel? Synd du ikke kjørte forbi forrige uke, da hadde du fått gleden av å se tre biler som sto fast i snøen på P-plassen. Inkludert Der Fûhrer, som selvsagt mente det var alle andres feil at han hadde kjørt seg fast. Jeg var selvsagt førstemann til å sette meg fast, og sistemann til å komme meg løs.

  Håper det går bra med nye-voffen!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)