Vi ringer julen ut

Selv en ekte juler som meg selv, synes det er ganske deilig å plukke ned alt julekrimskrams, putte det i bokser og bære det ut. Eventuelt putte det i bokser og snuble i nevnte bokser til uti mars engang, da de endelig kommer seg ut i uthuset.

Jeg er av den oppfatning at julepynt gjerne kan være hjemmelaget. Synes det er litt trist med stilrene juletrær uten historie. Med to barn i barnehage blir det mye underlig dekor etterhvert som desember skrider fram. Endel ville fått min venn Halvor Bakke til å grøsse stakkar, og denne saken her, føler til og med jeg at strengt tatt ligger litt under sperregrensen:

IMAG0373

En slags plakett? Magnus avbildet som ku og pyntet med plastepler? Kun en mor kan elske slikt... og den skal få lov til å forringe min juleestetikk til evig tid!

Prosjekt jule-detox er i gang – fisk og broccoli til middag. Og en liten cheesburger til lunsj, utrolig mange wiener-nougat (jeg rydder i skapene!), et glass vin og litt lakris… Viktig å trappe gradvis ned på ribbefettet for å unngå systemsjokk.

2 Responses

Write a Comment»
  1. Jeg må innrømme at noen av ungenes mest kreative julepynt fra tidlig på nittitallet stilt og rolig har gått over til de evige jaktmarker. Men da de var ferske var morshjertet ømt og rørt.

    Forøvrig er jeg igang med noe nytt som Marias farmor sikkert ville likt. Vet ikke når jeg blir klar for lansering. Dette er bare første “teaser”.

  2. Ha ha ha – den var utrolig “spesiell”!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)