En åttendedels femtitusenonær!

Se for en gjev mail jeg fikk av selveste Frøken Bergene Holm i dag om Bergene Holms Inspirasjonspris 2010:

Vi har mottatt ca 100 søknader til Inspirasjonsprisen 2010. I morgen samles juryen for å ta ut tre finalister til Interiørprisen. Ditt prosjekt er med i denne vurderingen. Dvs at din søknad har vunnet plass blant de åtte som har kommet videre til denne runden.

Jeg har 1/8 sjangs på premien på 50.000! Vi snakker en halv kakkelovn deisende inn på kontoen.

Er det min tur nå? Etter at Flax-julekalenderen ikke slo til? Og ikke Mills gullmajonestubekonkurranse? Og ikke mitt tiggerbrev/trusselbrev til Herr Markedsdirektør i Sigdal Kjøkken, der jeg foreslo at han skulle erstatte vårt Sigdalkjøkken fra 1950, med en nytt, men til 1950-pris? Jeg truet ham nemlig med at vi kom til å vinne konkurransen om Norges Styggeste Kjøkken, men ikke en gang den vant vi, for den ble aldri avholdt. Melkekartonglotteriet har jeg heller ikke vunnet, til tross for iherdig bretting og stapping. Bergene Holm er mitt siste halmstrå!

De vurderer desverre å la Norske Interør Blogger (NIB) om å stå for avstemmingen blant de tre finalistene, og da mistenker jeg at vi blir litt David mot Goliat, for jeg har ikke 5 milliarder venner på Facebook. Men donasjonsknappen der oppe i høyre hjørne fungerer altså, så det er bare å slå seg løs, kjære lesere!

Men – lalala! Varmekabler på gulvet i gangen og lys på do, og lister både her og der. OG! Min selvimporterte lyskrone ble vurdert til å være verd 15-25.000 kroner! Desverre må det elektriske trekkes om, så takk og farvel til 5.000,- der. Da ble den plutselig dyrere enn hva jeg egentlig har råd til, men man selger jo ikke en lyskrone man har slept med seg 26 timer på fly.

Bilder kommer meget snart! Har nå har jeg fått ny telefon som kan ta bilder, men mangler SIM-kort…

8 Responses

Write a Comment»
 1. Gratulerer med 1/8 sjans. Det er jo slettes ikke verst. Får håpe det ikke er antall venner på FB som avgjør. For de med 1000 venner har sikkert både kakkelovn og badestamp. Fin blogg forresten. Jeg kommer igjen!

 2. Krysser fingre og tær. Det ville vært veldig hyggelig om dere vant.

 3. Sidsel

  krysser alt jeg har for at dette går i boks!! Men i mellomtiden kan du lese på NRH sin hovedside, under hunder til salgs …. trivelig gråschæfer på 5 md … haddet DET vært noe? gutt .. :-)

 4. Gratulerer med nesten en halv kakkelovn, så gøy!
  Moro med den lysekrona du dro med deg i håndbagasjen også, klart den fortjener fem store for å kunne henges opp. Bare tenk hvor praktisk den blir om man går opp for samtaletemaer under middagen, bare å dra den historien om hvordan du dro den med deg i 26 timer og alt blod, svette og tårer den har forårsaka før den nå da framstår som en glorie over familien, ja nærmest som en beskyttende hånd og…..Ok, der overdrev jeg kanskje en smule…?

 5. Håper du vinner da….kan vi gå inn å stemme noe sted?

 6. Maria

  Overhodet ingen overdrivelse – trenger en glorie av beskyttende hender over hodet vårt kjenner jeg. Og fikk pruta inn nytt elektrisk til parafinlampen i prisen, så dette må defineres som et røverkjøp!

 7. Line

  Ja, i frykt for å bli for navnesatt ala Moskva-Marit, svitsjer jeg kjapt over fra Flise-Line til Lysekrone-Line. (Jøss, må si det høres ut som DEN klassereisen..)

  Uansett, Lysekrone-Line lurer på hvordan du har fått vurdert prisen på lysekrona? Begynner nå optimistisk å fable om at reisen fra Teheran med lysekrone kan ha hatt en god timepris…

 8. Maria

  Hei Lyse-Flise-Line!

  Hadde den med til en som driver restaurering av lysekroner på Nesbru. Nå er det selvsagt markedet som avgjør, så man vet aldri hva den reelle prisen er – det var bare hans anslag, og han la kanksje litt på for å være hyggelig og for å mørne meg i forkanten av nyheten at han skulle loppe meg for 5000,- for restaurering…

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)