(Litt) velkommen skal du være!

Våre venner klager på at det er en viss motsetning mellom Velkommen-skiltet ved døra, og den litt vanskelig tilgjengelige adkomsten. Litt motstridende signaler kanskje? Venter vi litt til, ligner døra mest en hundeluke:

photo

Velkommen in for den som gidder! Bittelitt takras de siste månedene. Til og med takrassperrene på bakken er på vei til å forsvinne, men de fleste skjønner vel at kjøkkeninngangen kun er en halvårsinngang.

Innenfra er det ikke mye bedre – kun hunden som gidder å gå ut her:

photo

Med avtrykk fra speildørene. Fint skal det være.

Men vi har i det minste fått ringeklokke som virker. Etter halvannet år, er ikke det så halvgæernt altså. Hunden bjeffer mest når fremmede kommer, men det kan jo være vi vil ha kjentfolk på besøk også så da gjør det seg med ringeklokke:

photo

Klassisk Fridland på tvers

Men hvorfor er den ikke i antikk messing fra House Doctor? Og  hvorfor står den på tvers? Kanskje fordi den skulle matche de to under som ikke virker? Og hvorfor har ingen vasket inngangspartiene med husvask?

Så mange spørsmål. Så få gode svar.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)