Førpremiere

Er dette illegal påskepynting før påsken offisielt er begynt? Som lillesøster til en ekstrem høytidsanarkist (spiste seg gjennom julekalenderen 29 november og pirket hull i alle julegavene lille julaften – lovlydige lille meg var sikker på at storesøster kom til å brenne i helvete) – så er jeg veldig redd for å jinxe høytider med tjuvstart. Men siden jeg ikke får lov å ha moskusender, må jeg få lov å ha en utstoppet hane på trappa?

photo

Han er ikke så stø på beina stakkar. Har flakset ned et par ganger og landet på stedet der det åpnebarte seg en muggen julebukk i halm for to dager siden.

Har også investert i en porselenskanin som skal få kikke opp av hva-den-nå-het-blomstene i oppkjørselen. Har jo alltid næret en viss skepsis for folk som har rådyr og nisser i hagen. Nå eier jeg altså en utstoppet hane, en kanin og en frosk. Men så lenge jeg holder meg unna klovdyr og gnomer, så føler jeg at jeg ikke kompromitterer min posisjon som stilikon…

Men nå: Tatarata! I avdelingen for utrolig merkelige forretningsideer i nabolaget:

photo

Noen må jo lage gallionsfigurer også...

Så skulle du trenge utstoppet hane og gallionsfiguer, så kan du slå to fluer i ett smekk på Landøya, rett forbi Nesbru.

3 Responses

Write a Comment»
  1. Utstoppe hane topper alle hittil sette påskepynta trapper.

    En uke før påske er da blåbær i forhold til 6 uker før jul.

  2. Hihii, fantastiske gallionsfigurer! Men jeg har mer sans for hanen din og kurven med påskeliljer – og er ganske sikker på at påsken alt ER i gang!? Siden fastelavn har kirkeklokkene kimet og vi har bare ventet på forløsningen i påskehøytiden :) Pynt i vei, det tenker jeg å gjøre snarest. Herlige tiden!

  3. Fin blogg! Gøy å lese det du skriver! Ser ut som dere har fått gjort mye nå! Det ser kjempefint ut!! Vil gjerne se flere bilder:) Så stor Karin har blitt:) Ønsker dere en god påske! Kanskje vi sees i nabolaget:)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)