Verdens fineste interiør

Verdens fineste interiør. I verdens styggeste soverom.

photo

Familieformuen. Den nærmeste er en jente.

Så lyst og så folksomt er det på soverommet vårt kl 06:30. Hverdag som helg. Stadig spissere knær, ormete og sultne barn og økende volum på vekkerklokke-snoozen stiger til et crescendo nærmer kl 07, så da er det bare å ramle ut av senga.

Og gjøre seg klar til en hard arbeidsdag som i dag involverte uakademiske mengder Kate&William Wedding på storskjermen og bryllupskake i “The Arne Næss Library” på jobben. Jeg er sikker på at Arne ville likt det. Han likte i allefall kakefredagene.  Jeg jobbet på bussen hjem for å gjøre det godt igjen. For the record. Vi blogger ikke og spiser kake hver dag i akademia altså. Kanskje med unntak av rektor.

2 Responses

Write a Comment»
  1. Rektor ser koselig ut, mon tro om han har en like folksom seng?

  2. Maria

    Mest sannsynlig returnerer han fra joggetur på dette tidspunktet. Slik at han, godt hjulpet av en stor skje tran, stiller sprudlende til strategiseminar kl 0745. Forrige rektor var beryktet for å innkalle til møter i 6-tiden. Jeg er i feil bransje!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)