Breaking news fra Villa Hilton: Verdensmester i søknadsskriving!

Jeg må gjøre et lite brudd på UiOs arbeidsbestemmelser, som sikkert sier at Du Skal Ikke Blogge i Arbeidstiden. Men jeg ble nettopp oppringt av selveste Prinsessen av Bergene Holm (Tone Bente Bergene Holm, ingen ringere). Hun informerte meg om at vi hadde vunnet prisen for beste søknad til Bergene Holms Inspirasjonspiris. . 10.000 kroner rett i kakkelovnfondet! Vi vant jo ikke selve prisen, men det er jo kjekt å få pris for skriblerier, når det ikke ble pris for snekkerier.

O Lykke!

Kjenner jeg nå begynner å komme meg over sorgen over mine gjentatte tap i Melkekartonglotteriet, Flax-julekalendere uten flaks, gulltubemajoneskonkurransen uten gull, og de uendelig mange gangene jeg har trykket på Røde Kors-lotteriknappen på panteautomaten uten så mye som en krone i gevinst. Tror ikke jeg har vunnet noe siden 17-mai på barneskolen!

3 Responses

Write a Comment»
  1. Sidsel

    JIIIIHAAAAA – strålende Maria! Nå må du bare sende inn i jubel brus til alle merkelige legat for “unge fruer med to barn i vanskeligdrevet hus” eller for “hundefører – once again” eller hva det nå enn er. Herlig du! Nå kan sola skinne. Koselig å lese :-)

  2. Forstår bruddet på arbeidsbestemmelsene og gratulerer.

  3. Så fantastisk! Jeg tror vel vi er fler som bryter Du Skal Ikke Blogge I Arbeidstida-regelen innimellom. Og stå på med Røde Kors-Lotteriet. Det går an å vinne. Vi vant 500 en gang. Kos deg med dine 10 000!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)