Vingestekket

Nå vet jeg hvorfor man ikke skal pynte til påske en uke før den begynner. Bestemor hadde rett! Med to hunder og to barn i hus, er oddsen ekstremt stor for at pynten korsfestes lenge før langfredag. (Bestemor hadde fire barn, men også 3000 høner, så hun var i og for seg påskepyntet året rundt, men det er en digresjon).

Dette er hva som er igjen av mine i utgangspunktet ganske beskjedne pynteforsøk:

Mowgli-hunden vingestekket Magnus’ vakre påskekylling. Nå er det strengt tatt bare en pinne med hatt og ett øye. Men Magnus er vant til den slags, konstaterte bare at armene til pip-pippen var borte.

photo

Offer nr. 1

Jeg tok det ikke like pent da jeg fant at min prydhøne (lekkert dandert med påskeliljer på trappen i forrige innlegg) nå var blitt assimiliert inn i kosedyrforsamlingen, og inngnidd med peanuttsmør. Hell i uhell så er hønen peanuttfarget, men den er litt fet i pelsen altså…

photo

Offer nr. 2

Nå kan jeg kun trøste meg med dette vakre påskestillebenet, arrangert av min sønn. Bankebrett, sten, plastring, fastelavnsris, hammer og tatarata: Et påskeegg!

photo

Alt jeg ønsket meg!

3 Responses

Write a Comment»
  1. Peanøtthøne kan jo fort bli en påskeklassiker. Skynd deg og søk patent.

  2. Herlig! Takk for innlegget – jeg lo hoyt!

  3. Haha, herlig innlegg……………men hvem i all verden stjal hanen da? Hunden det og? Påske blir det åkkesom. Hvertfall med sånne flotte kreasjoner som din sønn hadde lagd. :)

    Så kjekt å se du blogger litt oftere! Vil ha mer!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)