I min uendelige visdom…

… kjøpte jeg et enormt hus med få, men gedigne rom. Mange vil synes det er upraktisk, men Forsynet grep inn og sørget for at jeg skaffet en bolig som passet mitt liv som Troppfører for Fotfølgerne. I dag var vi tre voksne, to barn og to hunder som stimet rundt på kjøkkenet, men vi hadde fortsatt 2 kvadratmeter til rådighet per individ. Hvem vil vel være alene når vi kan være sammen, rope høyt, velte glass, bite i tær, klistre spagetti i håret, logre i maten og samtidig føre eleverte samtaler om valg av veggfarge?

Det blir egenkomponert variant av Perlegrå for øvrig. Avgjort og innkjøpt på litt over ett kvarter, etter at Joachim hadde dosert i det dobbelte om “Hvordan tolke NCS fargekoder”.

Livet med lille Zilla (eller Byks? eventuelt Rabalder, Nanna?), innebærer i grunnen mer av det samme. Flere som pisser, driter, spiser, drikker, våkner om natten osv. Og mer kos, lek og liv i leieren!

photo

Synes hun skikker seg bra, og virker veldig miljøsterk. Har ennå ikke sett henne vise frykt eller skepsis, til tross for mye lyd og inntrykk. Veldig sosial og kosete, men har ikke prøvd særlig med innlæring eller søk på henne ennå siden hun har vært ganske dårlig i magen. Hun har alt blitt fisket ut av en sparkelbøtte, og har blitt mistenkelig grå i barten, trass sin unge alder, etter en sniff i malingbrettet. Her inspiserer hun progresjonen i stua:

photo

Stua ser for øvrig omtrent slik ut og er klar til maling av tak og vegger. Deretter gjenstår varmekabler, en Niagarafoss med avrettingsmasse, og så parkett. Pluss maling av listverk, vinduer og dører. Og så begynner vi på spisestua:

photo

3 Responses

Write a Comment»
  1. Rabalder Byks er så søt (ta det til deg, jeg er egentlig et kattemenneske).
    Hakke peiling på malingsfarger, men sjølblanda perlegrå er sikkert fint. Har du sett den reklamen på tv som prøver å overbevise om at rosa er en fin veggfarge, også for menn? Lite overbevisende, synes jeg.

  2. Så hyggelig at du/dere er tilbake.

    Gratulerer med søt hund. Har inntrykk av at dere har trening i å ha mange baller i lufta samtidig. Har ingen navneforslag, men kunne gitt NCS råd.

  3. Liv Balstad

    Så fantastisk söt en liten hvalp! Gratuelerer! Hva med Gjöldis???

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)