Ny bæibi!

Da har vi utvidet Team Gjølle og høynet kaosfaktoren betraktelig:

photo

Magnus har funnet ut at det er best å søke tilflukt i høyden:

photo

Men vi har ennå ikke klart å bestemme oss for navn! Hjelp!

De mest aktuelle er: Bazooka (registreringsnavnet fra oppdretter), Frida, Godzilla (Zilla) og Vespa. Min favoritt – Byks – er nedstemt i familieråd, så alle meninger tas imot med takk!

7 Responses

Write a Comment»
 1. Sidsel

  Ikke Frida, pliiiis. Synes at Vespa er bra og synes Bazooka blir bedre og bedre. Hvordan er hun av type? Liten piraya som ligger til lading? Får vel bare venne meg til tanken, kommer en ny til oss om noen uker …

 2. Maria

  Hun ække så halvgæern altså! Slo hardt ned på biting med en gang, for det funker dårlig med så små barn. Hun har var skikkelig slapp i dag – bilsyk både i går og i dag, og skikkelig dårlig i magen pga ormekur. Men i ettermiddag har hun spist og drukket godt, så nå begynner det å bli fart på sakene. Tror jeg skal få litt å henge fingrene i ja… særlig siden hun ikke er vant til bur ennå, så hun blir jo med overalt.

  Utforsker huset mer og mer selvstendig, og reagerer veldig lite på “skumle” lyder, mennesker, bevegelser eller ting, så det ser bra ut. Og veldig flink til å slappe av – ligger som en liten rullepølse på siden og snorker glad og fornøyd når det ikke skjer noe.

  Vanskelig med dette navnet altså… Ikke første gang vi har navnløse småttiser i hus da!

  Hva skal dere ha for noe nå da? Schäfer! Ja!

 3. Ronny

  Kan den ikke hete SUV. Har lest i VG at hunder gir større negativ påvirkning på miljøet enn SUV’er. Det er jo noe man kan markere.
  Vespa når ikke helt opp da (tror jeg).
  Fin hund, kommer snart for å ta en titt.

 4. nanna

  Ja, det er mulig jeg gjentar meg selv, men Balder er jo alltids en mulighet? Tispe sier du? Baldrine, da vettu. Ellers er navnet Della, evt Dølla, ledig, sier Christoph. Eller hva med Rundrine? Litt tungvint, men litt gøy og: “Runder, Rundrine!” Nei, seriøst – Byks er definitivt det beste navnet på listen din, Zilla en god nr 2.

 5. Godzilla (ゴジラ, gojira) – også kalt Zilla, er et passende navn for en skapning som ikke skaper annet en kaos og ødeleggelse…

  Dessuten synes jeg hun likner litt også ;)

 6. Sidsel

  Schæfer? Nei, blir nok ikke det. Ikke springer heller, selvom jeg har prøvd å overtale gubben veldig. Her blir det en siberian husky! Navn på den var heldigvis enkelt, det blir Nansen. Terje har hele tiden sagt at etter Jostein skulle han ha husky og plutselig så var vi der! Trist at verdens vennligste springer ikke er mer, men sånn er det nå. Lille Byks ser søt ut, er Shivassen like fornøyd som dere andre? :-)

 7. Sidsel

  Nå har jeg det! VIPS – akkurat som i “og vips, så er hun godkjent redningshund”!! Eller Gjøldis som en annen foreslo, herlig!
  (Hvorfor ikke Frida? Det er et bra navn, men det er faktisk TO schæfere (den ene blanding) som allerede er godkjente i Oslo som heter det – holder det!) Nå skal jeg ikke blande meg mer i navneforslag :-)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)