Sick puppy

For en helg! Etter å ha brukt 5 timer på 20 mil til hytta i Karlstad, med skrikende barn og pause hver femte mil, så endte helgen her:

photo

Lille Navnløs har vært dårlig i magen i lang tid, og ville til slutt ikke spise noe som helst. Avtalte med oppdretter å ta henne til veterinær søndag, men lørdag begynte hun å bli veldig slapp, så vi fant Karlstads eneste åpne dyrlege. På veien begynte hun å kaste opp blod, og det er jo sjelden et godt tegn…

24 timer senere, 2 røntgenbilder, intravenøs næring og 10.000 kroner fattigere ble hun midlertidig løslatt for videre behandling hjemme. Nå har hun fått matlysten tilbake og skrek og hoppet mens jeg spiste middag. Kan ikke gi henne mat før i morgen, så det er først da vi ser om hun er på bedringens vei, hvis ikke åker det videre til doktorn igjen. Imens har vi midlertidig dispensasjon fra “Ingen hund i sengen”:

photo

Ellers fikk vi rakt løv, klippet plen og båret ut hagemøbler. Klistret prim på listverket, spyttet ut lakris i sofaen og ikke minst: Den artige øvelsen:

“Barn på Gamlehjem”:

Øvelsen inneholder de eksplosive ingrediensene:

- Nær-døden-opplevelser for hele oldemors samling av porselensfigurer
- Desperat bestikking med småkaker.
- Sint hysjing og strengt blikk.
- Luftetur på balkongen, avblåst av energisk hoijing utover fellesarealer.
- Luftetur i korridoren, avblåst av senile damer som trodde enden var nær.

Det hele ble avsluttet med tur tilbake til gamlehjemmet for å hente gjenglemt hund på balkongen (Oj, jeg har to hunder nå!). The End inntraff i sofaen med rødvinspapp, dameblader og mengder med gåselevermousse. Hele øvelsen ble gjentatt dagen etter med samme utfall.

photo

photo

6 Responses

Write a Comment»
 1. nanna

  Høres ut om om Lille Navnløs tar etter Den Gule Fare når det gjelder mystisk nær-døden-magesjau? Dramatiske greier, og ikke noe hyggelig, men med litt akuttinnlegging og intravenøst går det greit. Uten – ikke fullt så greit. Men rekonvalesensen kan ta noen uker, i alle fall her i huset. Håper hun er bedre nå – når matlysten er bra, er jo stort sett det meste bra. Klemz.

 2. Sidsel

  auda, for noe dritt! Stakkars lille Zilla-Frida-Rabalder-Byks og STAKKARS dere. Håper virkelig alt går bedre veldig fort. Ellers utrolig koselige bilder av de sjarmerende små. Magnus har blikket til sin far!

 3. Maria

  Jepp, og Karin har temperamentet til sin far. Synes ikke så godt på bilder, i allefall ikke av typen man kan tillate seg å offentliggjøre… Begge hundene følger henne som Hundehviskeren Cesar Millan. Ingen tvil om hvem som er sjefen!

 4. Liv Balstad

  Som det örtende dyret i villa HILton, og så fredfyllt hvilende i dynene, synes jeg at HILDA er et passende navn!

 5. Ikke dumt med Hilda altså. Magnus tror det er helt normalt med spøkelser, og snakker om Herr Hilton som om han var en del av familien. Herr Hilton får også skylden for mange rampestreker av typen 3 år… Hilda kan bli et fint supplement! Vi må nok ha en avstemning.

 6. Liv Balstad

  Et lite adelig tillegg, kansje: Hilda von Hilton!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)