Slubbertene

Så sitter jeg her da, forvist til soverommet, etter at Herren fikk Herrebesøk og åpenbart trengte 5 mål tomt for seg selv så snart jeg hadde gjort nytte for meg og servert litt på gårdsplassen. Og for et trivelig soverom! Dette er ETTER at vi har ryddet:

425

Jepp, en gardin har alt ramlet ned, og en henger på halv tolv. Og jeg har IKKE tenkt å gjøre noe med det før hele soverommet skal tas. Klær oppbevares i de knelende IVAR-hyllene som fulgte huset, min fars kasserte kommoder, og to stativ til 59 kroner. Gulvet har vannskader og tapeten merker etter forrige eiers bilder, og rommet er blitt et slags allrom/lagerrom i påvente av ferdige stuer. Stuene er snart klare, men fortsatt ubeboelige, og gangen er nå også under okkupasjon. Magnus kunne ikke forstå hva som skulle gjøres der, så jeg måtte tålmodig forklare ham at det ikke var normalt å ha glava hengende ned fra takbjelkene, el-rør stikkende ut av veggen, og vegger av glava/flagrende plast. I hans øyne en høyst normal gang.

Lillevovv ser endelig ut til å være ute av faresonen, og dagens dotur var så eksemplarisk at jeg vurderte å ta bilde av den lille brune haugen. Men hvem skulle jeg delt dette gledelige bildet med? Sannsynligvis bare min venninne Nanna som vet å sette pris på en tilfrisknet magehund, men Nanna er god på visualisering, så jeg besluttet at hun fikk klare seg uten MMS. Det har rett og slett vært utrolig hektisk – ut opptil tre ganger per natt, masse medisiner, bekymringer, dyrleger, 5 måltider om dagen osv. osv. I tillegg skal man jo leke litt, miljøtrene, lære kommandoer… ikke rart man blir sliten!

photo

2 Responses

Write a Comment»
  1. nanna

    Fast, men ikke for fast, nøyaktig riktig nyanse av brunt – jepp. Jeg ser det! Hurra for Lilleulv som er blitt frisk!

  2. Kom akkurat over bloggen din og har sittet og kikket litt. Er utrolig imponert over alt dere får til i huset deres! Vi er selv i fasen pusse-opp-gammelt-hus-med-små-barn-på-armen, og vet at det krever sin kvinne (og mann, jada). Syns dere er flinke!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)