Interiørdekoratøren har vært her

Hun heter Frida, og jobber helt gratis. Alternativt ca 6120 kroner time avhengig av tolkning.

Det blir kun Etter-bilder, da jeg ikke tok noen Før-bilder, rett og slett fordi jeg ikke var klar over at dette var det mest interiørteknisk interessante området i huset å ta fatt på:

photo

Five minute make-over

På fem minutter har Frida laget et effektfullt stilleben bestående av 2 Viking gummistøvler, 1 ballerinasko, en støvlett, en tøffel, en bamse og en halvspist pære. Tøflen er også halvspist (ca 500 kr – Joachims 30-årsgave fra mine venninner ?!), og i løpet av dagen har jeg funnet hele 5 halvspiste pærer (tilsvarer ca 10 kroner). 510 kroner på 5 minutter gir ovennevnte timespris.

Men hvor er det hemmelige Frida-lageret av pærer? De dukker opp en og en på de merkeligste steder, og jeg mener å huske at jeg kjøpte inn ca 1 kilo til kakkelovnsgutta. Det er jo 10 dager siden?

Interiørkonsulenten lånes ut helt gratis. Her i kjent positur:

photo

Strekker seg mot nye høyder.

6 Responses

Write a Comment»
 1. Skjønner jeg må revurdere nytteverdien av hunder. Vår katt nøyer seg med å strø istykkerklora papir og oppgulp av gress.

 2. Vi har aldri hatt valp, men overtatt voksne hunder. Så sko har fått være i fred. Men tross for at hun nå snart er 12 så legger hun fra seg leker over hele huset. Jeg har bare ikke betraktet det som spesialplasserte interøreffekter.

  Og ja – du skal få invitasjon til hvitvin. Jeg vurderer om jeg skal lage eplemos i dag. Gjør vel alt jeg kan for å slippe å skrive artikkelen med frist 1.9.

 3. Hyggelig å høre at det ikker bare er nye katter som påfører heimen svinn og ødeleggelser;-) Hvorfor spiser hun pærer? Er det fordi hun klør i tennene eller noe? God helg til deg!

 4. Da ligger oppskrift på Eplesyltetøy ute.

 5. nanna

  Det beste er når de tar én sko fra ulike par. De er gode til akkurat det. Eller når de gnager bare bittelitt på gummistøvlene så det blir bare bittelitt perforert foran. Perforering, ikke hull. Du holder pusten, drar på deg støvlene og håper. Men: For det første har skikkelige hundeeiere ordentlig dyre gummistøvler, og for det andre er det bare å kaste dem når de blir bare bittelitt perforert. Nytter ikke. Har prøvd. Utrolig hvor våt man blir av et bittelite hull. Nei, møt meg gjerne med en snøstorm av istykkerrevne melkekartonger når jeg kommer hjem, men ikke med perforerte gummistøvler…

 6. Barbarella

  Å nei, og jeg som søkte på interiørkonsulent!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)