Sommer 2011

photo

Nuvel, da var sommeren over for denne gang. Jeg tror vi kan gi den terningkast 3. Vår brilliante ide var å tilbringe mesteparten hjemme, og nyte hagen og alle de flotte strendene i nærheten. Etter tre dager med striregn og mørkegrå tilstander på yr.no var vi nede i terningkast 1 – hyttefeber, lavtrykkshumør og to rastløse barn.

Denne utfordringen løste vi med å bestille en container, slik at vi kunne få ryddet opp i alt rotet i garasjen. Dette har ligget bak en lukket dør i halvannet år. Men så lenge den døren er lukket, har rotet overhodet ikke plaget meg. Men min mann ble tydeligvis lykkelig over å endelig få sortert alle skruer og sparkelspader, og etter fem dager var hele uthuset og alle garasjer striglet. 22 kubikkmeter mindre søppel… Min plan var selvsagt å få på plass gardiner, litt lamper, et stuebord og andre ting som kanskje kunne gjort hverdagen litt mer glamorøs, men nei, her er det fortsatt badehåndkle som gardiner på barnerommet.

Heldgivs fikk vi oss et par dager med terningkast 6 også – en helg i Sandefjord, noen dager med sol i hagen og en tur på hytta i Sverige.

photo

Her snek jeg meg også ut på en liten tur til langtvekkistand og kjøpte dette vidunderet til spesialforhandlet pris:

photo

Kakkelovnmureren kommer kjørende fra Sverige på tirsdag! I bytte mot betydelig redukasjon i pris, har jeg lovet ham fri kost og losji men han jobber – inkludert treretters middag, fotmassasje og norsk underholdning på kveldene :) Håper ikke det tar altfor lang tid å mure en kakkelovn…

Aldri mer 13 grader i stua!

5 Responses

Write a Comment»
  1. Gratulerer med kakkelovn! Så bra at du har fått fatt i en, og at du har funnet noen som kan skru den sammen. Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  2. Velkommen tilbake. Veldig stas at kakkelovnen er i hus. Regner med at det vil merkes kommende vinter.

  3. Eva

    Hurra for kakkelovn. Og ikke minst hurra for ny bloggpost, keep up the good work!

  4. Lise

    Lekkert bilde! Betyr det av sommeren var ræva? Eller bare dritt?

  5. Til tider både rævva og dritt til tider, spesielt med faretruende skyer over himmelen. Meget talende bilde, om jeg må si.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)