Herrejemini!

Et lite livstegn – så vidt i allefall.

Hvor fikk jeg ideen om å ta på meg tre deltidsjobber ved siden av full stilling med innspurt på doktorgrad? I tillegg til to barn, to hunder, og akk, kun en mann.  Det er galskap, rett og slett. I forigårs satt jeg til kl 03, i dag startet dagen kl 05. Og hvorfor må barna konspirere ved å kaste opp og tisse på seg om natten? Hvorfor må hunden ule når det blåser ute om natten? Til gjengjeld raser pengene inn og karrieren ser lyst ut, så det er bare å bite tennene sammen til 1. november når doktorgrad er avlevert, og livet blir artig igjen.  Da skal jeg degenerere til 80% husmor, og fokusere på viktigere ting i livet for noen måneder, før det fyrer opp igjen i ny jobb fra januar.

Naturlig nok har jeg ingenting å melde om huslige framskritt i Villa Hilton. Snarere tilbakeskritt: Enorme mengder løv overalt, lekkende takvindu som ikke er utbedret før vinteren, og akk, persisk teppe spist av hund. Say no more. Nesten ingen ektemann igjen da dette ble avdekket…

5 Responses

Write a Comment»
 1. Å så tar du deg tid til å kommentere? Det virker som om ditt døgn har altfor få timer for tiden.

  Vi kjøper også mange like par. Så det kan godt hende at det er alle de siste enslige sokkene jeg sparer på.

  Lykke til med det som skal skje de neste ukene. Så ser jeg fram til hyppige rapporter fra husmortilværelsen fram mot jul.

 2. Ai, ai, her går det hard utover inventaret, skjønner jeg. Persisk teppe er neppe en anbefalt diett fra veterinæren.
  Du får skylde deg sjøl for arbeidssituasjonen du er havna i – men føler med deg. :-)

 3. Maria

  Utrolig hva man orker når man vet det bare er for to måneder :) Og belønningen er to måneders slaraffenliv i belønning! Men jeg tror jeg trenger såpass hvis jeg skal rekke over alt jeg har utsatt i disse to månedene… Frisør (første gang på et år), tannlege (første gang på 4 år), rydde i implodert hermetikkskuff, vaske ullklær, montere rullgardiner… hmmmm. Kanskje jeg like gjerne skal drener huset for hånd?

 4. Sidsel

  hei, hvordan går det med treningen av Frida? Suser avgårde og melder m fastbitt? Var på “treningsleir” i helgen og traff J, men fikk ikke pratet så mye med han, hørte bare at dere er i gang. Så gøy da, Frida er sikkert en morsom liten tass å trene – klem fra oss :-)

 5. nanna

  Har du levert, eller er du død? (Er det noen forskjell, egentlig?)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)