Liv i leiren!

Utrolig vanskelig å blogge når det går så lenge mellom hver gang – hvordan skal jeg oppsummere en måned av mitt henrivende liv på en liten side?

Kort fortalt – avhandling levert, to og en halv måned før tidsfristen og begynte i ny jobb samme dag Anbefales ikke av helsemyndighetene. Dro ganske rett på ferie i Egypt, der Joachim ble kraftig matforgiftet og måtte få intravenøst og store sprøyter i sin lille bak. Anbefales heller ikke av helsemyndighetene.

Nå begynner ting å normalisere seg litt, og jeg prøver blant annet å få kontroll over dette vesnet:

photo

Ehrm... bak ulven ligger en avgnagd telefonledning og en like avgnagd lampeledning. Utrolig nok var kontorsjefens store bestyrtelse kun rettet for hundens velferd: "HUN KUNNE JO GÅTT OPP I RØYK!!!". Kommer til å savne gamlejobben altså!

Fyr i den berømmelige kakkelovnen har det også blitt. Det er en egen vitenskap altså – mange fyringsstrategiske valg å ta – spjell, luker, tennved, første og andre påfylling – angrer nok en gang på at jeg ikke ble ingeniør – da kunne jeg blitt en selvhjulpen kvinne som kunne fyre i egen ovn og slå sammen barnevogn.

photo

Svensk brukskunst. Proff interiørblogger ville kanskje fjernet våt hundeleke, ledning, skjev lampe og fyrstikkeske?

Høstjakta er i gang! Småvilt i søppelskapet forstyrret ukens forsøk på å sette seg ned og lese bok foran peisen:

photo

Herr og Fru Mus. Meget velfødde og blanke i pelsen.

Joachim foreslå bensin og fyrstikk. Selv vurderte jeg nedrekking i do. Bløthjertethet og bekymring for hva man (dvs. jeg) eventuelt skulle gjøre med druknede muselik som ikke lar seg trekke ned i do, gjorde at jeg gikk for frislepp i kompostbingen. Med dobbel schäfer hakk i hel for å minke motivasjonen for nye innbrudd.

Rent bortsett fra skadedyr hygienefaktoren på topp:

photo

Bamsen jeg fikk av storesøster da jeg ble født fikk sin første tannpuss på 34 år.

2 Responses

Write a Comment»
  1. Ny jobb? Jeg som hadde gledet meg til daglig historier fra hjemmelivet til over jul.

    Og bildene er helt supre.

  2. nanna

    Signerer Åshilds kommentar over her. Måkke jobbe, må blogge! Hva skal vi andre ellers gjøre på jobben hvis vi ikke har en blogg å lese? Ikke sluntre unna postingen nå, ellers blir det cupcakestativ til jul fra meg.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)