Liv i leiren

Utrolig vanskelig å blogge når det går så lenge mellom hver gang – hvordan skal jeg oppsummere en måned av mitt henrivende liv på en liten side?

Kort fortalt – avhandling levert, to og en halv måned før tidsfristen og begynte i ny jobb samme dag Anbefales ikke av helsemyndighetene. Dro ganske rett på ferie i Egypt, der Joachim ble kraftig matforgiftet og måtte få intravenøst og store sprøyter i sin lille bak. Anbefales heller ikke av helsemyndighetene.

Nå begynner ting å normalisere seg litt, og jeg prøver blant annet å få kontroll over dette vesnet:

photo

Frida på kontoret på gamlejobben - bak henne ligger en avgnagd telefonledning og lampeledning. Godt med ny jobb...

FYr i den berømmelige kakkelovnen har det også blitt. Det er en egen vitenskap altså – mange fyringsstrategiske valg å ta – spjell, luker, tennved, første og andre påfylling – angrer nok en gang på at jeg ikke ble ingeniør – da kunne jeg blitt en selvhjulpen kvinne som kunne fyre i egen ovn og slå sammen barnevogn.

[caption id=”" align=”aligncenter” width=”374″ caption=”Broderfolkets beste.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)