Finni på Finn

Min neste mann skal hete Finn – da har jeg alt jeg trenger!

“Biblioteket” har lenge sett litt ribbet ut og dermed vært en utmerket kandidat for et Finn.no-kupp. Men min dårlige halvdel mener alltid det motsatte av meg hver gang jeg bestemmer meg for å gjøre noe, så da ombestemmer jeg meg før jeg kommer i gang. Ikke så denne gang!

1200 kroner er jo et røverkjøpt for dette skatollet fra Oppegård (som ligner mistenkelig på mitt barndomshjems skatoll som ble solgt på Finn til noen i Oppegård for noen få år siden). Grunnet motvillig mann som MÅTTE på Biltema og Elkjøp (why?!), allierte jeg meg nok en gang med min far som tilhengerkjører og bæregutt. Han er som kjent ikke vondt å be, og lar seg begeistret overtale til alt fra nattlige skatoll-turer til moskusender.

photo

Skatoll (1200,-), stol (0,-) fra innerst i garasjen (arvet? lånt? stjælt?), saueskinn (0,-) fra ytterst i garasjen.

Hele rommet er i grunnen satt sammen av Finn-saker, loppis og ting jeg har arvet eller fått. Føler meg som en meget dyktig bloggkjærring nå altså! Dyttet til og med bort lampeledningene før jeg tok bilde!

photo

Stol (0,-) arvet av kollega, pute (0,-) arvet av far, teppe (750,-) fra loppis.

Ah! For ikke å snakke om min LazyBoy Recliner, også fra Finn-land. Innkjøpt til bekkenløsning som vel har gått over for lengst. Min kjærlighet til Lazyboy varer desverre evig, og jeg kommer alltid på en god grunn til å utsette hans endelikt.

photo

LazyBoy (500,-) fra Finn, bilde (0,-) arvet, pidestall (0,-) arvet, schäfer (70.000,- inkludert dyrlege, mat og interiørdeleggelser).

Problemet er at hver gang jeg får ånden over meg, så flytter jeg alle husets fine ting inn i det gjeldende rommet. Så nå har jeg ingen lampe på kontoret, ikke noe teppe i spisestua, ingen stearinlys på peisen, og Magnus sitt TV-spill står midt på gulvet i gangen…

4 Responses

Write a Comment»
  1. Jeg må ærlig innrømme, det er mye god ved her. Det blir godt og varmt i vinter :D

  2. Du har utelatt en viktig opplysning i billedteksten under bildet av kurvstolen. Den ene av de to broderte putene i stolen (den styggeste) er en gave fra din oppoffrende MOR, dvs meg, som broderte for første (og sikkert siste) gang i sitt liv etter å ha fått nuggen i håndarbeid (høyst fortjent) i en fjern skolefortid. Den andre har du selv brodert, og den ble i grunnen mye finere. Godt at du har fått genetisk tilførsel fra andre hold enn meg. Men tilbøyelsen til å flytte rundt på møbler og tingtang er definitivt en arv fra morsiden. Stakkars Joachim!

  3. Jeg har vel ikke så mye erfaring fra den sida av Finn, men har spart meg for noen turer på fyllinga siden nyskilte menn og damer tråler gi-bort-sidene der. Staselig skatoll!

  4. Anita

    datt tilfeldig innom siden din i dag… men som jeg har ledd og kost meg :) du har en morsom måte å skrive på og også mange inspirerende bilder :) takk.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)