Breaking news! Ranunklene are back!

Fikk akkurat sjokkmeldingen om at “Ranunklene er tilbake!” For de som ikke vet hva ranunkler er, så er det altså ikke alien invasion – Ranunkler er intent mindre enn “Bloggblomst numero uno” i følge Norske Interiørblogger, en ubestridt autoritet på feltet.

Se bare her:

images

Uff nå var jeg litt slem... Fikk bittelitt vondt i hjertet mitt over den entusiastiske ranunkelbloggeren nå altså, men det må vike for skrivekunsten... jeg må være kompromissløs som den nasjonale anfører av såkalt "deep blogging".

One Response

Write a Comment»
  1. Ingrid

    å! No vart eg glad! Er det virkelig sant? At ranunklene er tilbake!? Juhu!! Må feires! Da blir det eit glas vin i kveld!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)