Herrejemini – igjen og igjen!

Hvorfor blir aldri dagene slik man har planlagt?! Jeg lever i et hamsterhjul og konstaterer hver eneste fredag, litt trist og forvirret, at nok en uke har sust forbi, flere grå hår er skapt og kun en brøkdel av det jeg hadde planlagt ble realisert. For øyeblikket lever jeg livet som alenemor, mens min værre halvdel sannsynligvis føler at han lever livet til fulle på en dyp og meningsfull måte – se bare her: www.bamakobyvespa.no

I bytte mot alenemortilværelsen har jeg nå innvilget meg selv en Toyota Land Cruiser, frittgående høns og frikort på hundetrening to dager i uken ut året. Mottakeren er ennå ikke informert, da det er dårlig med telefonforbindelse til Guinea Bissau. Tilværelsen som alenemor har gått overraskende greit – det er stor forskjell på å ta hånd om en på 2 og en på 4, sammenlignet med i fjor, da de var 1 og 3. Kunne jeg bare lagt med kl 22:30 hver kveld, hadde det gått helt strålende.

Men når man jobber 11-timerdager, og ligger våken halve natta og fantaserer om å overta den lille restauranten/cafeen to hus ovenfor (frokost/lunsj-utsalg til togpendlerne, mikrobryggeri, utsalg av festlige antikviteter, og utrolig god mat for kuule folk selvfølgelig…INGEN har tenkt på det før meg!), ja så blir man litt trøtt, og i allefall ikke overlykkelig over at den Førstefødte river opp døra og dramatisk annonserer JEG ER SÅ SULTEN, kl 05:55. Etterfulgt av den Sistefødte som har et mer uspesifikt krav kl 06:00: MAMMA MAMMA MAMMAAAAAA! Og så var det hundene som vil ditt, og sjefen som vil datt, og morra mi som lurer på om jeg lever, og søster 1,2 og 3, og fattern som ikke finner nøkler/lommebok/mobil og tja, kanskje like greit herren i huset er hjemme for de skal jo ha sitt de også, det vet man jo, og da blir det fint lite tid til å blogge – selv om det er noe av det koseligste jeg gjør, sånn i ettertid.

Jeg tviholder på håpet om at det er roligere tider i vente – og hvis mine kjære lesere liker innlegg uten bilder, så burde jeg kunne få til det i allefall, for da er det så mye enklere å oppdatere. Skip og hoi!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Hei Maria,

    Jeg fantaserer også om at du overtar restauranten og skaper et bra sted som serverer den beste kaffen:-)

    Lykke til med alenemor-tilværelsen!

    Hilsen barselgruppe-marianne

  2. Velkommen tilbake. Bilder er ikke noe krav. Tekstene dine står helt utmerket på egen ben.

    Jeg har videreutviklet meg. Her finnes det masse matoppskrifter: http://bestemorsmat.blogspot.com/2012/01/hvetesnitter.html Dette er delvis gjennomtesta oppskrifter fra tiden min som heimkunnskapslærer. Ja, de mer elegante tingene som 6 retters og sånn er fra nyere tid.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)