Klassens ener

En dag i medvindens tegn! Først terningkast 6 på helsestasjonen, med lokal rekord i rask lesing av figurer på synstest, påfulgt av rekord i fantasifulle beskrivelser under helsesøsters bilde/tale-test. Hørselstesten avslørte også at det ikke var ørene det er noe i veien med, men alle de altoppslukende fantasiene om drager og dinosaurer, som gjøre at poden til tider virker både døv og evneveik.

Men vår seiersgang stopper ikke der! I et desperat øyeblikk med troll-i-bånd i går, konkluderte jeg med at det var på tide med et lydighetskurs på minstevovven. Her kaster vi ikke bort tid: I kveld var vi på retriverklubbens bronsemerkekurs. For de som ikke er innvidd i hundeverdnens irrganger, så er retrieverfolk generelt skeptiske til schäferfolk. Jeg følte derfor et stort ansvar hvile på mine smale skuldre, omgitt av folk i kamo-klær og skogsekk. Hah! Hvem hadde den beste fellesdekk? Me, myself and Frida! Resten snakker vi ikke om, men hun oppførte seg eksemplarisk i pausene (pauseadferd skal vi ikke kimse av!). Dog var det en liten nedtur at kurset utendørs – hva skjedde med den oppvarmede hallen jeg hadde sett for meg?!

photo

Lysende intelligent! Nesten så jeg tilgir henne å ha spist opp Magnus favorittleke i dag (han er ikke informert ennå).

OG: Jeg har ekspressmalt servantskapet på badet, og oldemors gamle pidestall i superblank, svart maling og kirkebenken og kommoden i gangen i superblank hvit i dag. Men nå sitter jeg og ser på Puls på NRK, og ser at jeg jo har glemt å trene meg selv. Men et sted må da grensen gå?

3 Responses

Write a Comment»
 1. Eva

  …Og ikke minst: Du har blogget! Meget takknemlig for frekvensøkningen på innlegg fra Villa Hiltons kant, de har vært dypt savnet.

 2. Maria

  Tusen takk :) It’s good to be back!

 3. Retrieverfolk skeptiske til schæferfolk?! Hvor i alle dager har du det fra, Maria? Vi er da så glade i schæfere, atte. ;-D

  Lykke til med bronsemerkekurs og NRH-trening. Jeg regner med at du satser på godkjenning med Frida også?

  Aud Grete

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)