Latmannshelg

Jeg har endelig knekket lørdagsmorgenkoden med småbarn: Bestikkelse, bestikkelse, bestikkelse:

photo

Polarkaker av havre - havre er jo bra? Og det er jo bilde av en appelsin på saftboksen... Et fullverdig måltid!

Jeg ofret min egen seng til fordel for to små, polarkaker, saftbokser og Barne-TV. I retur fikk jeg 1 time lenger søvn, og imponerende mengder smuler i sengen. En knallinvestering. Kl 13 hadde jeg ennå ikke fått på eldstemann mer enn en liten undik, så krøp inn under sauefellen og ble der. Sauefeller er genialt til å dekke over defekte møbler – det begynner å ligne Valhall her inne nå, etter at de hadde salg på saueskinn på IKEA, tror jeg må stoppe nå…

photo

Død sævv varmer forsømt barn

Ting gikk i det hele så langsomt at det var så vidt vi rakk dagens høydepunkt: R Bergersens butikk for møbelbeslag. Hvem skulle tro at det var big business i knotter og håndtak, men her var det fullt av folk, og fullt av knotter (mange fler enn på nettbutikken). Jeg fikk det nemlig for meg at jeg bar måtte fikse denne kommoden:

photo

photo

Veldig feil 50-tallshåndtak, og veldig dårlig tilstand på malingen. I tillegg fikk vi oss en tur på IKEA, der barna var så vennlige å ikke underholde IKEAs 2000 kunder med slosskamp i kantina mens mor sto i kø. Det går framover?

Her om dagen fikk jeg også for meg at alle jo trenger en kirkebenk, så da måtte jeg kjøre helt til Moss en sen kveld for å hente den. Slik går nu dagan. Den blir fin i gangen  – med litt saueskinn på strategiske plasser. Forrige eier hadde malt den på sluske-vis, så den fikk seg også en runde med sparkel og maling i kveld:

photo

Kirkebenk med plass til kurver under med votter og slikt til små barn som ikke rekker opp. Guuuud så praktisk!

Midt oppi dette ble jeg også intervjuet av Aftenposten – veldig usikker på hva jeg sa parallelt med fiskegratengmekking og springende barn, men det blir bare stående på nett til evig tid. Tid til noen timers trening i skogen med Gærningen, som hadde spist sykkelkart og en flaske Krystall Grønnsåpe til frokost.

photo

Tror ikke jeg har ett eneste skarpt bilde av propellen - veldig usikker på hvordan jeg skal få henne forbi to nymalte møbler i gangen i kveld. Hun får tisse på potte.

Det var kanskje ikke så latmannshelg likevel?

4 Responses

Write a Comment»
  1. Nei, hvis det der er latmannshelg……
    Og alle fortjener en kirkebenk. Helt klart.

  2. Ariane

    Grattis med ny praktisk benk…. Kalte du det latmannshelg?

  3. Latmannshelg fram til kl 9 lørdag morgen? Sier du – med fire unger i hus!

  4. Skulle gjerne hatt en kirkebenk.

    Det er bra du er tilbake,

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)