Sikt ikkje pilen så høgt…

… at du får den att i nasen. Visdomsord fra russekort. Mulig jeg var opptatt på annet hold den gang, for jeg har tydeligvis ikke tatt læring og  pilen er nå på vei att mot nesa mi, her jeg står med 6 parallelle malingsprosjekt.

Alternativt tolkning til overmot, er risikospredning med gode odds for return on investment på i allefall ett av prosjektene. Høykompetanseoppgavene er outsourcet til fattern (borring av hull til beslag – det tok ham 5 timer å lage første mal – jeg skriver heller en doktorgrad til…).

Satser på at jeg klarer å lande alle disse ballene i løpet av noen dager:

photo

Tre strøk med Lady Supreme Finish, og fortsatt skjoldete - seig og vanskelig å jobbe med. Tulleprodukt i pen innpakning (reklamert for på TV av en irriterende britiske dame som roper Gorgeous! Gorgeous! Gorgeous! mens hun gnir seg inntil veggen...). Velg heller vanlig oljemaling i Høyglans 90!

photo

Hva brast så høyt?! Denne benken skulle jo på magisk vis sørge for ro og orden i gangen?! Trekker også tilbake mine anklager om at forrige kirkebenkeier hadde sluskemalt benken. Jeg gir meg selv terningkast 1 her - neste gang skal jeg male og sparkle med dagslys. Men sluskemaling passer visst bra sluskefamilien min. Sluskebenk har det blitt!

photo

Skinnende og blank - ikke noe tull her! (eh... Joachim har gjort grunnarbeidet for 2 år siden). Jadda, skal ta ned dasslokket neste gang - har ikke satt på beslagene ennå, så dette er fortsatt et underveis-bilde og da er alt lov.

photo

Nymalt pidestall fra oldemor, og nymalt speil fra Jysk til 205 kroner, som nå ser ut som a million bucks altså. Lettere å male over tannkremflekker enn å vaske dem bort...

photo

Og så kom jeg ikke lenger: Understellet skulle blitt grått, men dette måtte vike til fordel for hvitvin på sofan til fattern. Et godt valg. Det er tross alt tirsdag.

Heldigvis har jeg en bror som kan spille toppers oppussingsmusikk mens jeg holder på: Low Lay Logic (trommis). Og en bror til (gitar) til chill out på sofaen etterpå: Japee and the Funk Minority (han er bare 17 år her altå).

Hmmm – hva har egentlig søsteren min og jeg prestert all denne tiden? Kanskje like greit at YouTube ikke var oppfunnet da vi var 17… sånn ved nærmere ettertanke. Ille nok med stillbilder av permanenthår og hjemmelagde klær i batikk…

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)