I all min visdom…

…skaffet jeg meg en hund som langsomt driver meg til vannvidd med all sin energi og ånsddvake påfunn. Tør jeg nevne to oppspiste adgangskort på jobben, med en dags mellomrom?

photo

Hvorfor ble denne hunden gitt et navn som betyr "fred" og "vakker"? Mitt forslag om at hun skulle hete "Byks" var åpenbart bedre.

Men siden hun er avlet fram med tysk grundighet, så er hun også over gjennomsnittet smart. Hun åpner dører, selv de som går innover og man må holde klinken nede mens man drar… Etter å ha åpnet disse dørene, tar hun seg en rekognoseringstur. Og hva fant hun? To hundeelskere som ikke kan ha hund fordi de bor i leid leilighet.Som elsker å gå tur, og har masse tid på dagtid! Hun satte seg rett og slett foran døra deres og nektet å gå – forfulgte dem på bussen til Sandvika, der de kjøpte halsbånd og lenke, handlet litt og tok bussen hjem med Frida på slep.  Og en av dem er Cordon Bleu kokk – se bare her:

photo

Mmmmm! Pannacotta til dessert :)

Hva er vel bedre? Gorumetkokk, hundelufter og hyggelige naboer! Så får jeg bare håpe at jeg slipper å bli innestengt på do i 10 minutter fordi Frida har perforert adgangskortet på jobben… matpakker med bare tre hjørner… jeg lever i håpet!

3 Responses

Write a Comment»
  1. Gratulerer med nominasjon til den høythengende tittelen Årets fjaseblogg. Kåringen pågår frem til og med 1. mars. Som nominert er du en av dem med størst innflytelse!

    Sjekk her: http://www.lises.net/blogg/?p=5506

  2. nanna

    Maria? Dagdrømmer du, eller gikk virkelig hunden din ut og fant to snille hundeluftere som lager gourmetmat til deg??

  3. Maria

    Nei det er helt sant. Slik intelligens får man selvsagt ikke oppleve når man kjøper seg labrador. Og det til tross for at du har vett til å velge tysk kvalitet på både bil og mann. Nanna… når skal du lære?

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)