Var det nå man skal skryte?

Har forstått på de store avisene at blogger og fjesbøker skal brukes til å skryte av sitt vakre hus, sine flotte barn og sunne livsstil. Dette må med nødvendighet bli et meget kort innlegg. Kun 65 minutter av denne helgen egner seg for cyber-utstilling:

photo

Se mine spreke hunder!

photo

Se mine vakre barn

photo

Se en viril banan på 1,5 tonn

De øvrige timene denne helgen har jeg ligget på sofaen, sur og sløv, spist usunn mat og sett på dårlig TV. Gneldret på mine barn, forsømt mine hunder, og ikke ofret min mann særlig omtanke. Ingen cup cakes, ingen høytlesning fra Astrid Lindgren, ingen dype samtaler med fireåringen – og ja, derslo Magnus sin far i bilspill… så det sier veil sitt om guttens aktivitetstilbud denne helgen…

Startdato for bot og bedring er 16 mars – etter min etterlengtede/fryktede disputas!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Det er veldig viktig å være selektiv når et fantastisk liv skal blogges. Det skal ikke oppgis at man er selektiv, dog. :-p

  2. Kan jeg gratulere med vel overstått disputas?

    Og har du sett at det blir bloggtreff i Hokksund 28.april?

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)