Dr. Gjølle rapporterer

Nei, jeg er ikke død, ja jeg har disputert og ja jeg er overarbeidet og utslitt. Og nei, jeg ser ingen umiddelbar ende på det.

Disputas kan for øvrig anbefales til alle -  et døgn med nerver, prøveforelesning, lunsj med komiteen, disputas og fest for familie, venner og kolleger i selveste Villa Hilton. Taler og gaver og alt som godt er! Avsluttet det hele 24 timer etter at dagen startet, mens jeg lo høyt, og litt sinnsforvirret alene på sofaen etter at sistemann sjanglet ut i taxi. Og så rett på jobb et døgn etter og inn i hamsterhjulet igjen.

Ellers er soverommet 75% ferdigoppusset i påsken, men så har alt stoppet opp for en stund. Hagen har også fått en runde med framgraving av forsvunne stenmurer, og dammen har, uvisst hvorfor, vokst femgangeren og jeg kan snart anlegge lakseoppdrett der.

Fetter Kul er tilbake i folden og har revitalisert ukesmenyen – i dag er det grilluke, selv om grillingen ble foretatt med paraply.

Kan desverre ikke love de helt store oppdateringene foreløpig, må komme mer i vater med jobb og familie – jeg blogger stadig i hodet!

6 Responses

Write a Comment»
 1. Veldig hyggelig å høre at alt har gått greit. Er vel ikke forundret over at det fortsatt er travelt.

 2. Selvsagt – gratulerer!

 3. nanna

  Hallo! Jeg sjanglet ikke!

 4. nanna

  PS: Hodeblogging teller. Deff.!

 5. Maria

  Ja Nanna det var deg som sjanglet sist ut i taxi :) selvskreven æresgjest til neste disputas!

 6. Maria

  Ja Nanna det var deg som sjanglet sist ut i taxi :) selvskreven æresgjest til neste disputas!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)