Lurt av mei sjæl

Min latskap har fått meg langt her i livet. Man blir effektiv av å være lat, og ingen skal beskylde meg for noe annet enn å inneha disse to egenskapene. 35 års latskap har gjort meg til en ekspert til å finne minste motstands vei fra A til Å. Jeg freser unna doktorgrader, barnefødsler og husoppussing over en lav sko altså. Men jeg er også av typen som heller bærer meg i hjel enn å gå to ganger. Bokstavelig talt. Dette har medført mange knuste telefoner, revnede handleposer og sist – bilnøkler i posen med hundebæsj. Nuvel – det kan sikkert skje den beste.

Siste runde med å bære seg selv i hjel, var mitt forsøk på å gjøre jogging enklere. For å  oppnå maksimal fart med minimal innsats, knøt jeg mine hunder sammen i et intrikat system med trekksele, trekkbelte og trekkline. Ikke ikke minst en såkalt hanefot slik at man kan koble to hunder på ett bånd. Den eldte lengst fram, og den yngste og ivrigste lengst bak, slik at lille Frida trakk som en gal for å ta igjen eldstemann – hvilken jo er vanskelig når man må trekke på hele mor for å komme framover.

Problemet var jo at jeg brukte fantastiske mengder energi på å unngå å bli revet over ende, i en fart på 1,2 mil per time der jeg bremset frenetisk hele veien. Grusefult fort for en dårlig trent stakkar – trodde faktisk jeg skulle kaste opp rett før jeg kom til bilen og endte i denne posituren:

photo

Til alle bekymrede forbipasserede på Vestmarkveien, kan jeg melde at vi kom oss opp etter 20 minutters meditasjon i veikanten

Nå er jeg støl så støl at jeg vurderer å søke kommunen om handicap-parkering, men jeg kan i allefall skryte av en, vel, relativt ynkelig kort joggetur, men en ekte joggetur lell!

3 Responses

Write a Comment»
  1. Tone Friis Ruud

    Nå lo jeg godt, TAKK! Da vet jeg hvor jeg kan låne tur venner…

  2. Anne Mette

    Hahahahaha:-) Ler så jeg griner! Har alltid lurt på hvordan jeg kan gjøre jogging lettere – nå er det bare å samle inn alle hundene i nabolaget (og det er ikke få!), så er den grublisen i boks! God sommer! :-)

  3. Maria

    Jo takk og velkommen hit :) Avrivning i hamstringen var legens forklaring på hvorfor jeg fortsatt har vondt i låret…

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)