Legoland

Jeg forsøker å sysselsette mine to små i regnet, men etter 4 grå uker begynner fantasien å stoppe litt opp. Siden min kjære svidde av mesteparten av ferien sin på Afrikaprosjektet, får jeg gleden av å gjete 2- og 4-åring i striregn. Glad jeg skrinla min planlagte telttur i natt…

Men litt skrot kan man jo alltid underholde seg selv med å henge opp på veggen – mitt nye funn fra naboens garasjesalg:

photo

Herlig herlig! Fuglefjerene på toppen er litt pjuske, men ellers et knallkjøp til 25 kroner! Men blir barna ryddige av dette? Muligens ikke, siden dette var KUNST i følge naboen. Kanskje jeg kan selge dem med stor profitt når kunstneren endelig får sitt internasjonale gjennombrudd?

Min mann har sporet litt av på husfronten, etter at han la ut annonse på Finn om å kjøpe Lego i kilovekt. Først kom en enorm ladning inn, innkjøpt av selveste sjefen i Brikkelauget (visste du ikke at dette er den offisielle Legoforeningen?!). Siden måtte vi en tur, ens ærend, til Spydeberg, for å kjøpe en like enorm ladning – denne gangen med mer avanserte brikker og bruksanvininger (?!). Alt oppbevares i enorme pappesker i stua (jeg har mistet stemmeretten etter de store, deilige, stygge sofaene). Huset ligner nå mer på Legoland enn en respektabel Blog-villa:

photo

Alle barna, unntatt det største, har mistet interessen for lengst...

Selv sysler jeg med litt møbel-maleprosjekter til kjøkkenet, men fargen er ikke helt vellykket… ehm… så jeg avventer litt med skrytingen der. Vurderer å blande i litt gulvmalingsrester for å rette opp. Når Vakre Hjem kommer på endelig kommer på besøk, så kan jeg skryte både av egenkomponert farge + egenimporterte krystallkroner. Begge deler er nemlig et must ser jeg når jeg leser disse interiørbladene. Fram med rørepinnen!

Ooops! Må løpe -2-åringen pottetrenes og sitter bleieløs i sofaen – en ulykke der vil jo definitivt være spikeren i kista for de stygg-deilige sofaene. Pottetrening av barn er omtrent som med valper – de må ut etter å ha spist, lekt eller sovet – det vil si absolutt hele tiden!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)