Ti år eldre på to timer

For de som lurer på om jeg overlevde min impulsinvitasjon av potensielt 60 deltagere i barnebursdag mandag etter jobb…

INGEN barn meldte avbud, så vi endte på nesten 30 gjester med stort og smått. Takket være et visst klarsyn hadde jeg anskaffet en god del papp, plast og klarte å rekvirere flere velvillige mammaer til tjeneste underveis.

Men jeg var bittelitt svett da første bursdagsgjest på 4 år ble sluppet av på tunet, alene, før Joachim, Magnus og Karin i det hele tatt hadde kommet hjem. Den lille gjesten syntes heldigvis det var veldig spennende å hjelpe meg å lage glasur, og 10 minutter etterpå var det fullt hus, og full fart i tre timer. Store mengder pølser, gele og kake ble fortært, og det ble til og med tid til litt prat med de voksne gjestene. Litt snørr og tårer i trampolinen, men stor ekstase under skattejakten.

photo

Skattekart over selveste Villa Hilton. Ok, bildet er på tvers, men man MÅ altså ha bilder i blogger, så du får rotere det 90 grader inni hodet ditt! Finner ikke knappen.

Jepp: Jeg gjør det gjerne igjen! Jeg har ikke verdens største ambisjonsnivå om strøkent hus, og godt er det, for hele andre etasje ser ut som Ragnarokk, inkludert skitne, små monstertruser på badegulvet, men de herlige damene klarte å sno seg rundt alt oppussingskaoset og se det framtidige potensialet. Mammakveld der barn er byttet ut med rødvin, er alt avtalt.

Men kjenner at Karins bursdag i oktober nok blir i litt mindre skala…

2 Responses

Write a Comment»
  1. Haha!! Du bedriver ekstremsport i ypperste klasse! Godt det gikk så bra og at store og små koste seg!

    Et herlig hus dere har. Kommer til å bli så flott!

    Fortsatt god tirsdag! Klem fra Karen

  2. Maria

    Hei og velkommen! Takk for hyggelige ord :)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)