Bekymringsmeldinger

Mange har uttrykt bekymring over manglende oppdatering etter at jeg stakk hodet ut og ba mine kjære lesere melde meg til barnevernet dersom barnerommet ikke ble shinet innen 24 timer etter sist blogginnlegg. Jeg var litt kjepphøy der må jeg innrømme. Med skam må jeg melde at de unge spirenes rom så slik ut i går morges også:

photo

Som tatt ut av programmet "Ekstreme samlere"...

Problemet er jo at mye av det som ligger der, ikke lenger har noen plass, siden hyller og skap er kastet, uten at nytt er anskaffet. Men nå er mye stæsj kastet, noe ryddet på plass, og resten klemt inn på soverommet vårt. Så, tatarata! Barnerommet er igjen en oase for læring og personlig utvikling:

photo

Godt nok er best. Rent og ryddig i allefall.

Kjenner et skikkelig sug etter å komme i vater i andre etasje igjen, men skrekk og gru: Alt har stoppet opp. Vi manger en askeleppe! Det gjør kanskje du også? Peisen vi kjøpte var tydeligvis ikke helt komplett – hvilket ble åpenbart da vi prøvde å pusle den sammen (uten bruksanvisning selvfølgelig).

Takket være utrolig god hjelp fra Ildsjelen i Sandvika er problemet nå løst, uten et øre i fortjeneste for den snille ildsjelsmannen, så han fortjener litt hederlig omtale som takk! Askeleppe er bestilt, og kan ankomme om alt fra 1 til 14 dager. Jeg satser som alltid på 1 dag. Alternativet er hysj! hysj! at den er ute av produksjon for alltid og vennligst rykk tilbake til start + 200 kilo defekt peis som må kjøres på dynga og betales for…

For å gjøre livet enklere, har jeg vært oppe ikke mindre enn 6 ganger i natt for å berolige misfornøyd valp som prøver å sove alene i bur… etter at hun spiste bulgursalat til frokost og plastilina til lunsj. Men søt er hun!

photo

Lader opp til ny gauling i natt

2 Responses

Write a Comment»
  1. Tone Friis Ruud

    Deilig å se at det er håp i kaoset. Vi går inn i loppe helgen, som general og korps leder…drømmer om tyver som stjeler fra oss, og hva jeg skal gjøre med dem! Har 8 sekker vinter/sommerklær, 1 kasse “t-skjorte uniformer”, 2 kasser vin i stua, og masse kaker i fryseren. Det blir nok orden her og…

  2. En blogg etter mitt hjerte, hurra for at du viser verklegheita:) Desverre kan eg ikkje kome med nokre trøystande ord om at det blir bedre med alderen, mi yngste er no 16 og rommet ser fortsatt slik ut, og ikkje nok med det, det fordelast eigentleg også utover resten av huset ;)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)