Faren avblåst

Etter halvannet døgn med hundedepresjon, er faren nå avblåst. Sheriff trengte bare litt ekstra TLC:

photo

Deilig med ny bebis, men LITT hard madrass på gulvet på vaskerommet. Og litt slitsomt å stå opp tre ganger om natten etter 2 barn og 2 valper i løpet av de siste 5 årene...

Nå har vi miljøtrent med glans på Bauhaus, og ryddet alleen for viltvoksende buskas, mens Sherriff utforsket omgivelsene med stor interesse, og til slutt spankulerte inn i huset og la seg til å sove helt alene i stua. Så det er håp, og jeg har nå beroliget meg med det siste innen ulveforskning: Ulvevalper forlater ikke hiet før de er 4 måneder. Hvilket kan forklare at Sherriff ikke hadde så lyst til å forlate hiet i en alder av 2 måneder. Googling hjelper for valpehypokondere!

I morgen er det dugnad i barnehagen, og jeg må si at jeg mangler litt entusiasme for at vi  må skaffe barnevakt slik at begge kan delta på dugnad hele lørdagen. Alternativet er utrolig kjipe strafferunder fordelt utover høsten for de som ikke stiller opp straks og med en gang.

Heldigvis har min mann kjøpt dette flotte kunstverket til oppmuntring. “Elg i Tåke” fra en omreisende østeuropeisk mann som plutselig sto på døren.

photo

Helt ok match med kleberstenspeisen ved nærmere ettertanke.

Selv foretrekker jeg boken “Jomfruen fra Tåkeskogen” som jeg har lest både en og to ganger i tenårene. Men Folk er Folk som vi alle vet, og siden Joachim også er litt paranoid, prøvde han å forklare at gamle Shiva er litt mentalt ustabil, og nok kan bite littegrann i rompa di, og at huset er fullt av familie og her er det alltid mennesker hjemme (de siste er i allefall sant). Så da er vi vel beskyttet for angrep fra rumenske røverbander og går en rolig helg i møte.

God helg til deg og – med eller uten elg i tåke!

One Response

Write a Comment»
  1. Ronny

    Var det er mer vs mindre innbo tilbud? Er kjøp av maleri bedre enn forsikring? Jeg bobler over av spørsmål. Kommer innom en dag, dette er jo genialt. Er dette grunnen til at flotte hjem har så mange bilder?

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)