Indre visdom

Mine fire uker i frihet er over! Utrolig store planer har for lengst falt i grus. Ingen jogging, meditasjon eller sunn mat. Et månedsabonnement og EN time på treningsstudio! Gavekortet på massasje ligger fortsatt ubrukt, for ikke å snakke om time hos tannlege, frisør og damelege…

Valpen og minstebarnet tisser fortsatt inne. Introspeksjon ble raskt erstattet av Kindle og rødvin. Store planer er ikke lagt og ingen gardiner er bestilt.

Askeleppen glimrer fortsatt med sitt fravær og min beste venn er lommelykt-appen på telefonen da det verken er lys eller varme i andre etasje.

I morgen begynner min første dag i ordentlig voksenjobb så det er NÅ eller mest sannsynlig aldri. Så langt er det eneste grepet jeg har kommet på å stille alarmen min på kl 22:00 søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Men den ringte jo for ti minutter siden uten at jeg spratt opp og fant fram nattluen.

Beslutningsvegring, handlingslammelse og apati ispedd en god dose latskap er det eneste jeg har å vise til disse ukene.

Må ærlig innrømme en viss bekymring – om man ikke får skikk på seg selv etter fire uker tilegnet Prosjekt Ny og Bedre Personlighet, så vet jeg ikke. Setter nå min lit til Muttern som er gressenke de nærmeste ukene og bestilt inn for å tjene som mitt Alter Superego med frikort til å piske meg rundt til huset er i vater igjen.

Hva brast så høyt?!

20120930-221646.jpg

20121001-094344.jpg

2 Responses

Write a Comment»
  1. Lykke til i ny jobb! Men la det for all del ikke gå ut over bloggingen (for da går det ut over meg).

  2. Maria

    Sier du, som var cyberdød i et helt år uten å ha søkt om den slags dispensasjon fra dine ivrige lesere. Bra du er tilbake!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)