Nytt familiemedlem

Velkommen til lille Sheriff! Det skulle egentlig vært en gutt men den lille frøkna overbeviste oss som mer sosial og robust, så vil tiden vise om jeg har truffet blink denne gangen. Jeg må innrømme at jeg har sovet elendig hele uka fordi jeg har gledet meg så innmari mye!

photo

Tjoho! Andre tur/retur Oslo-Stockholm på to uker. Denne gang med tissetrengt passasjer og meget fornøyd eier

Hun er ekstremt populær blant barna så jeg har løpt hele dagen etter alle tre. Eller alle fire – min kjære mann kjørte jo nesten over henne med motorsykkel i hagen. Det kan jo skje den beste…

Ellers er vi klar for jaktprøven: jeg fikk 7 av 10 rette på Budstikkas jaktprøve, og Sheriff har alt apportert sin første leopardhale! Klar for storviltjakt til uka:

photo

Oldemors gamle leopard har mistet litt av halen sin. Uvisst hvordan den har havnet nede - jeg lover å sy den på! Minte Joachim senest i dag om at Camilla skal arve skinnet da han tvang meg til å øvelseskjøre skuteren i oppkjørselen i dag. Så da har vi det skriftlig i mitt online testamente/blogg

Nå er det på tide å forberede seg på nok en nattevåk – på vaskerommet av alle komfortable steder…

photo

Magnus har lagt teppe over henne...

6 Responses

Write a Comment»
 1. Synd jeg ikk kan se bildene på dette innlegget – ville så gjerne se nykomlingen…Men det er visst flere som sliter med å få bildene inn på blogger for tiden har jeg skjønt. Gratulerer med det nye familiemedlammet uansett =)

 2. Maria

  Hei og velkommen! Prøvde via mobil app og det funket ikke, men bildene er på plass nå!

 3. Aud Grete

  Gratulerer med valp, og velkommen i Retrieverfamilien! Så nydelig hun er. Det blir moro å følge dere fremover. :-)

  Aud Grete

 4. Liv

  Noe så nydelig! Gratulerer! Så ser hun jo ikke direkte vanstelt ut der hun ligger med myk pels både over og under.

  Et lite tips for å gjöre det myke ennu mere likt mor og sösken: En stor dunk med passe varmt vann under pelsstoffet fikk vår siste valp til å sove sött etter 15 min. Hun kröp tett inntil og sloknet da vi regnet med en urolig natt. En gang var jeg oppe og fylte på nytt varmt vann i löpet av natten. En ukes tid hadde vi denne lösningen.

  Lykke til , hilser Liv

 5. Gratulerer med hopplador! Fine er de :)

 6. Maria

  Ja, men de hopper, ser jeg av mine tidligere svarte, tidligere pene jobbukser…

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)