Familiekøye

Fremad marsj! Karin er 3 år, og det er på tide å komme seg ut av sprinkelsenga!

Magnus har ligget i denne sengen, som fulgte med huset (Herr Hilton Døde i den i følge familiesagnet). Den er jo søt og fin, men litt trang når man vil være en voksen, to barn og en valp oppi der (den lange mannen og den gamle stinkehunden får ikke være med på disse seansene…):

photo

Lit de parade for Herr Hilton oppi her, mon tro?

Så fant jeg en helt superfin familiekøye på Finn. Problemet var bare at eieren ikke ville selge. Nesten et år tok det meg å overtale henne, inkludert lovnader om forkjøpsrett dersom vi skulle selge. Men den var verde å vente på – se så fin!

photo

Litt mye møbler, og bilder som kræsjer litt, men det ordner vi i 2015.

Utrolig populær seng – her kan man lage huler og rutsjebane ned fra øverste seng, sjørøverskip og mye hoiing i kveld. Nå gjelder det bare å få hengt opp igjen taklampa, som i følge Magnus “fløy ned i gulvet helt av seg selv fordi bamsen fløy helt opp til den først”. Nettopp ja.

5 Responses

Write a Comment»
 1. Hvorfor lå senga på Finn om selgeren ikke ville selge?

 2. Maria

  Finns veier er uransakelige! Men vi har vel alle måttet selge ting vi egentlig ville beholde. Min herlige bohemsofa… som ble brutalt utstemt av mine lesere for eksempel ;)

 3. Tone Friis Ruud

  Her ser jeg en fantastisk sjørøver skute på neste bursdag:)

 4. Eva

  Forslag til nyttårsforsett: Hyppige bloggoppdateringer. Jeg vil gjerne lese mer om Villa Hilton og dens beboere.

  Godt nytt år!

 5. [...] Familiekøye – Villa HiltonUtrolig populær seng – her kan man lage huler og rutsjebane ned fra øverste seng, sjørøverskip og mye hoiing i kveld.GÅ TIL NETTSTEDET! [...]

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)