Skryte av ungene

Skryting av eget avkom er meget viktig i cyberspace. Siden kidza ikke har prestert noe ekstraordinært på en god stund, kan jeg skryte av de firbente kidza – miljø er som kjent viktigere enn arv, så jeg kan ta all kred for at lille Sheriff ble omtalt som dagens beste apportør på retriverklubbens lille treff i dag. Familietreff & aktivitetsdag, ikke VM i apportering vel og merke, men alt er konkurranse, som kjent.

photo

Mesterapportør i front. Men ville nok valgt Shiva om jeg skulle ut en vinternatt... det er fortsatt hun som må ut og finne apportene som lillefrøkna roter bort.

Ellers har jeg gjort kupp på kupp i 30 minutters ekstremshopping på loppis i Sandvika, og skal selvsagt skryte og dele uhemmet så snart jeg får ut fingern. Dog er askeleppe, spesialbestilt loftstrapp og andre ting jeg alltid har ønsket meg, fortsatt Lost in Translation, så prosjektet i 2 etg er fortsatt på stedet hvil. 2-3 uker skulle det ta. I august. Jaja, kan ikke si at jeg hisser meg opp så veldig. Vant til å legge til moms, administrasjonsgebyr og tenkepause til alle prosjekter.

Og noen blir 3 år i morgen!

photo

Litt mer sukkersøt enn vanlig - kan det være den helsebringende frokosten? Rakk desverre ikke kreve at leverposteien skulle spises først...

Bursdagsbarn og bror er outsourcet til mormor for anledningen… men vi skal feire når de kommer hjem igjen. Desverre er det Sheriff som er den mest krevende ungen for tiden med mange nattlige prosjekter. I tillegg har hun forsøkt å begå selvmord i forsekken tre ganger – hun spiser så fort og så mye at hun nesten ikke klarer å gå stakkars – og må opp om natta…  NOEN må ta regninga for at jeg er ser ut som en vridd vaskefille etter å ha vært oppe 1-3 ganger hver natt i tre måneder nå – det jamres på barnerom og vaskerom annenhver gang.

Kan man søke Folketrygden om Botox? Gjør din plikt, KREV din rett, sier nå jeg!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)