Shanghaiet

På ordentlig!

Så får vi se om det går bra å blogge i ikke helt internett-frie Kina. Men jeg skal ikke komme med noen anti-Mao-rablerier for øyeblikket. Derimot kan jeg friste med følgende: Flatklemt grisehode i vakuum-plast – et eksempel til etterfølgelse for IKEA – mer flatpakket blir det ikke. Men jeg hører de foretrekker hestekjøtt framfor grisekjøtt i kjöttbullarna nå om dagen:

photo

Litt endimensjonal Nasse Nøff. Utrolig hva man støter på mens man leter etter et sted å pudre nesen.

Ellers synes jeg disse veiskiltene er utrolig hjelpsomme – jeg finner straks og med en gang meg selv, mitt væren i verden og hvor neste skritt skal settes:

photo

Nuvel. Jeg følger min kvinnelige intuisjon i stedet.

I morgen skal jeg på et møte i byen før jeg på uviss måte skal forflytte meg med lyntog til et sted jeg ikke kan uttale, si noen velvalgte ord, ta samme lyntog tilbake, si noen flere velvalgte ord et annet sted jeg ikke kan uttale, for så å vende hjem til bjerget.

Hvis jeg på et eller annet tidspunkt mister lappene med de kinesiske kråketegnene som angir neste destinasjon, ja så tar reisen slutt og jeg blir værende der til jeg har lært meg gangbar kinesisk. Har på følelsen at det kan ta litt tid?

Ni hao, xiè xiè!

2 Responses

Write a Comment»
  1. Håper det går bra med deg!!! Den grisen var ikke mye deilig.

  2. Tusen takk for praktiske tilhengertips! Skal prøves, for mer skal handles…

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)