O lykke!

I dag skjedde det overhodet ingenting. Hva mer kan en pike ønske seg? Jeg våknet, dro på jobb, handlet middag og dro hjem. Nå har jeg rigget meg til i kosebingen, klar for Downtown Abbey maraton på TV med Frankenstein (han har fortsatt har 10 fingre). Hva kan egentlig gå galt?

Oooo! Kjenner jeg muligens frister skjebnen ved å forskuttere seieren. Meteoritt-nedslag? Togavsporing rett inn i stua? Stigende havnivå som sluker huset? Akutt kontinentalplatedrift? Og hva med det svartedauen-viruset noen har gravd opp og driver og forsker på?

photo

Lite visste vi at dette var det siste bildet på iPhonen, som om tusen år blir utgravd av asken fra Slependvulkanens utbrudd i påsken 2013. Omtrent som den stakkars forstenede hunden i Pompeii. Dette bildet kunne godt blitt min siste avstøpning altså. Men man vil da ikke utstilles på vulkanmuseet parkert i TV-bingen med pottis og øl? "This exhibit shows a young (?) woman caught by the violent volcano eruption, while slouching in front of the TV, gorging on beer, chips and salted ham, which, inexplicably contains traces of a male, human finger". Men jeg tar sjansen - har jo akkurat åpnet en deilig øl fra Haandbryggeriet.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)