Gult flagg

photo

Syk pike. Sur pike.

Her er det bare å heise gult flagg på skipet – det er pest & kolera ombord. Lungemarken har endelig forlatt dyreavdelingen, men avdeling for voksen og barn lider av det som på svensk så vakkert heter vinterkräksjuka.

Både Joachim, jeg og Magnus har hatt tre runder, Karin har hatt to runder. I natt romlet det så mye i magen til Joachim at jeg faktisk trodde det tordnet – gjennom øreproppene. Ikke en helg i romantikkens tegn for å si det sånn. Tror vi må inn til avlusning hos fastlegen om dette ikke går over snart.

3 Responses

Write a Comment»
 1. Håper det ikke er noe muffens du har pådratt deg i kina. Kinasyndrom eller shanghaisyken eller noe. Høres uansett traurig ut. Ikke noe romantikk hos den nyseparerte heller, trøste trøste. Ønsker deg og dine en liflig uke!

 2. Skjelvende far

  Som kystskipper, så må jeg få komme med en liten saksopplysning. Det gule signalflagget, når man ikke seiler regatta, betyr det omvendte: Q
  Det er ikke konstatert smittefare og fartøyet ber om å få lege ombord som kan gi karantenelisens for samkvem med land: “My vessel is healthy and I require free pratique”.

  Forøvrig skal de fleste sykdommer kureres med Ouzo.
  Far kost – Far Knut

 3. Maria

  Samkvem med land? jaja, bedre enn samkvem med vann. Men der er vi vel uenige :)

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)