Stockholmsyndromet

O herlige konferanse som gir meg to netter på fresht hotell. Mitt hjemmesnekrede konferanseprogram er som følger:

17-19 april 2013

1. Dim Sum takeaway og minibar-rødvin

2. SOVE! Sove-sove-sove.  Uten mikkmakk fra menn, barn eller dyr

3. Trollbinde verden ca kl 10 i morgen med banebrytende innlegg

Gleder meg utvilsomt mest til pkt 2. Pkt 1b) ser heller ikke så værst ut. Til tross for en god del reisedøgn, har jeg ingen forståelse for blaserte mennesker som synes det er kjedelig å bo på hotell. I love it! Så digg at jeg alltid burer meg inne med room service, og strengt tatt ikke aner hvordan byen ser ut. Til denslags har vi Travel Channel.

One Response

Write a Comment»
  1. Jeg er helt på linje med deg hva hoteller angår. Da jeg var gravid med nr. 3, og nummer 1 og 2 var henholdsvis 4 og 2, var jeg på språkkurs i York. Spiste middag på rommet hver enda kveld, alene, fantastisk! Bare det å ikke bli tafset på er grunn nok til å hotellere en gang i blant.

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)