Unge mødre

Nei, det er dessverre ikke meg! Familiens yngste har utvist tøsete adferd:

photo

Post coital ettertenksomhet

Horingen tok bare et par minutter. Joachim slapp henne ut, jeg kom på at det var en dårlig ide og ropte henne inn etter max 5 min. Da kom hun som en kule gjennom hekken med pulesveis (flagrende ører og sikkel på ryggen). Der bor det en New Foundlandshund på størrelse med en grizzlybjørn, som jeg trodde var kastrert og inngjerdet. Åpenbart ikke.

Så nå har vi tatt ultralyd og fått abortsprøyte til 4000,- og mens vi ventet på sprøyten spiste vi opp mors jakke, så da er vi oppe i 4500. Men jeg vet i allefall at hun er fruktbar, så når hun blir godkjent redningshund i rekordfart og røntges til terningkast 6 foran og bak, så skal jeg cashe inn 12 valper x 12.000 = 144.000 x 3 kull = 432.000, og da får vi endelig råd til å ferdigstille huset.

Ellers har vi vært en uke i Egypt på resort og bare drevet dank. Helt perfekt ferie for småbarnsfamilien – litt kjedelig i lengden og litt for smakløs mat, men det er jo helt topp med en dæsj hjemlengsel og virketrang sånn helt på slutten av ferien.

photo

Ah! Gleden over å finne en eremittkreps! Husker fortsatt min første eremittkreps i Lillesand i ca 1986

Magnus har ellers lært seg hvilke argumenter som er hardslående når det gjelder å få foreldrene opp av solstolen for å se på en viktig oppdagelse:

- “Mamma, du MÅ komme og se, det er noe veldig viktig!”

- “Mmhmmm… kommer snart”

- “Hvis ikke du kommer nå, så skal jeg forstyrre deg hele tiden resten av ferien og du skal aldri få sitte i fred å lese boken din og da blir du helt sinnsyk for det vet jeg”.

Helt riktig!

Leave a Comment

Your email is never published nor shared.

(required)
(required)